Invitatie la ecomTIM, prima conferinta regionala de e-commerce din Romania

Deja s-a lansat prin blogosfera vestea ca la Timisoara, in zilele de 9 si 10 februarie, va avea loc prima conferinta regionala pe teme de e-commerce din Romania.

Structura conferintei. Dupa cum ati vazut, doua zile. Prima zi e o conferinta in care speakerii prezenti sunt de mare calibru (Dan Bulucea, country manager la Google Romania, Cristi Manafu, Doru Panaitescu si altii, pe care ii puteti vedea aici, iar ziua a doua e structurata pe doua workshop-uri.

Ce se intampla, mai exact, la conferinta. EcomTIM este adresat in exclusivitate oamenilor de afaceri si companiilor care detin magazine online sau doresc sa isi extinda activitatea in aceasta directie, precum si oamenilor de marketing implicati in activitatea de business-uri online, plus specialistilor/consultanti in ecommerce – programare, design/usability, promovare, SEO/SEM.

Ce vreau eu de la voi. Sa va dau o invitatie pentru prima zi a conferintei. Pentru a intra in posesia ei, trebuie doar sa promiteti solemn ca ii veti anunta si pe altii ca participati/ati participat la EcomTIM. Bineinteles, pentru asta ar trebui sa aveti un cont de Twiter si/sau Facebook, plus un blog pe care sa impartasiti si altora din experienta voastra la conferinta. Invitatia se va acorda prin tragere la sorti a numelor comentatorilor de la acest post.

Asa ca, va rog lasati un comentariu aici, iar saptamana viitoare, pe data de 3 februarie, voi anunta pe cel/cea care va intra in posesia dragutei de invitatii.

LE: e necesar sa aveti un blog (sau macar sa lasati un link catre un cont de Twitter sau de Facebook – active) si sa spuneti cateva cuvinte, totusi, de ce vreti sa particpiati la conferinta.


15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *