La Skoda e galerie de arta

Intotdeauna ma bucur cand vad ca unele companii isi cheltuie cu folos bugetele de marketing si investesc in lucruri faine, nu neaparat in campanii in care sa spuna cat de buni si de minunati sunt ei.

Cam asa e si cu cei de la Porsche Timisoara, mai exact, divizia de vanzari Skoda, care a facut un concurs printre elevii Liceului de Arta din Timisoara: Skoda a propus tema, istoria Skoda, iar elevii au desenat. Toate lucrarile au fost expuse in showroom-ul Skoda din Calea Lugojului si acolo vor sta, intru admiratie, pana in luna iunie a acestui an.

Copiii au fost premiati, juriul fiind alcatuit din profesorii acelorasi elevi, care au evaluat lucrarile. Premiile au fost destul de mari (am inteles ca cei de la Skoda ar fi vrut sa fie si mai mari, insa profesorii s-au opus, motivand ca premiile ar trebui sa corespunda cu preturile pe care le platesc galeriile de arta pentru lucrarile cumparate), iar copiii au fost foarte incantati.

Insa cei mai incantati am fost noi, cei care am fost marti acolo, pentru ca lucrarile facute de cei mici sunt, intr-adevar, foarte frumoase. Ia luati de vedeti:

Concursul nu se termina aici, ci continua pe Facebook, acolo unde toata lumea are posibilitatea de a aprecia lucrarile micilor artisti. Pozele sunt disponibile aici, apreciati-le, daca va plac.

Cum am zis si la inceput, foarte frumoasa initiativa Skoda, de a sprijini tinerele talente si ma bucur ca niste bigete de marketing s-au dus spre tinerii nostri, pe care ar trebui sa-i stimulam mai mult.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *