La Timisoara se intampla lucruri

UPDATE: din pacate, concertul din aceasta seara se anuleaza, din cauza de frig. Totusi, maine, speram ca soarele sa fie cu noi, macar spre dupa-amiaza.

Aseara, dupa cum multi dinte voi stiti, s-a deschis terasa Fratelli. Era locul meu preferat de mers si dansat, acum cred ca a devenit locul meu preferat unde sa merg si sa ma relaxez, cu o muzica buna si un pahar de vin seara, sau o cafea si o limonada in zilele cu soare. Aseara a fost concert, azi si maine acelasi band o sa ne (in)cante.

Pot sa spun, cu mana pe inima, ca acest Cristofor Teodorovici este un artist adevarat. A cantat, a dansat, a comunicat cu publicul, a cantat pentru noi asa cum doar un om cu sange de artist poate s-o faca. Intr-adevar, e fiul regretatilor Doina si Ion Aldea Teodorovici, dar merita ascultat pentru ceea ce stie el sa faca pe scena. Of course, o sa merg sa-l vad si in seara asta, poate pun de-un streaming live, sa vedeti si voi ce stie sa faca :)

Weekendul urmator se lasa cu gratare. Mai exact, in 12 iunie, vine Hadean sa ne gateasca, la restaurantul Cactus din Complex. Mai jos e afisul, cu numere de telefon. Of course, eu voi fi acolo.

Deci, pe unde ne vedem?


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *