Licitatie pentru viata – Timisoara

Salutare dragilor, in sfarsit m-am adunat dintre toate alea ca sa va pot prezenta evenimentul prin care dorim sa ajutam un om sa-si vada copilul crescand. Adica pe Daniel.

Evenimentul va avea loc in data de 27 februarie 2010, la Hotel Timisoara, in sala Londra, incepand cu ora 19:00. Unii dintre voi stiti unde este, am mai avut acolo un blogmeet de mare succes national, insa acum acea sala va fi decorata si aranjata cochet.

Ne va gati Adi Hadean, meniul complet il gasiti la el pe blog, mergeti sa dati un ochi si sa salivati o tona, ca, Doamne, bine mai arata mancarea aia :D.

De asemenea, il avem si pe Florin Chilian, care a confirmat deja participarea la acest eveniment, suntem tare mandri sa il avem langa noi si ii multumim pentru ca a acceptat sa doneze  cauzei noastre partitura melodiei “Zece”. In deschidere va canta Cristi Saftescu, iar putin mai tarziu ii vom avea pe The Sirb’s (Ovi si Tudor “Revine” Sirb).

Lista de obiecte donate se gaseste aici si este in continuare deschisa pentru cei care doresc sa doneze.

Fiind un eveniment in care scopul principal este sa strangem cat mai multi bani, am hotarat ca va exista o taxa de participare, in valoare de 100 de lei/persoana. Stiu ca sunt unii dintre voi pentru care aceasta suma este un efort; stiu ca sunt unii dintre voi care isi facusera alte planuri, deoarece discutia initiala a fost alta. Insa, avand in vedere ca se ofera un spectacol pe cinste si ca, in principal, putem ajuta un om cu banii astia, poate veti face un si mai mare efort sa veniti.

Pentru rezervari, ar fi cel mai bine sa folositi adresa de mail pentru.viata.tm@gmail.com. De asemenea, intre orele 12:00 – 20:00 puteti sa sunati la nr. de tel. 0721 907 155. Sau puteti lasa un comentariu la acest articol si va vom contacta pentru confirmare.

Multumesc, dragii mei si sper sa ne vedem acolo cat mai multi. Multumesc Cristina pentru tot ajutorul. Multumesc Mile si Ramona pentru ca sunteti atat de implicati in toata povestea asta. Iar pentru Amalia Matei nici nu am cuvinte de multumire. Femeia asta e pur si simplu speciala.

LE: echipa organizatoare s-a gandit ca toata lumea ar trebui sa plateasca intrarea si sa isi confirme rezervarea, deoarece exista si oarecare cheltuieli, nu foarte mari, e drept, dar exista. Iar scopul nostru, dupa cum am zis, este sa strangem cat mai multi bani. Ne cerem scuze celor care au donat deja obiecte si care sunt nevoiti sa isi si plateasca intrarea, dar alta solutie nu am gasit. Daca mai aveti intrebari si nelamuriri, va stau la dispozitie.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *