Luni. Iar.

[Si sa purcedem cu pasi voiosi pre o alta saptamana]

Weekendul meu o fost cam de cacao. Asta ca sa nu folosesc alt cuvant, ca ma cearta lumea ca sunt vulgara. Yeah, right.

Am vrut sa vad “Le scaphandre et le Pepillon”. N-am reusit. Am vrut sa termin “Femei celebre pe divan”. Pa si la revedere, poate alta data. Am vrut sa-mi fac fasole scazuta. Am facut-o, dar n-am apucat sa mananc din ea, ca am fost tot pe drumuri. Am vrut sa ma trezesc dimineata, sa deschid geamul si sa fug inapoi in pat. N-am reusit, ca si cafeaua mi-am baut-o cu sughituri, in graba.

Am reusit, in schimb, sa vad ultimele episoade din sezonul 5 de Dr. House. Excelent final, stiam io ca….dar nu, nu vreau sa stric placerea celor care inca se uita la el.

Azi dimineata m-am trezit buimaca si iar am patit un milion de chestii pana sa ajung la birou. Mi-am rupt ciorapii de vreo doua ori, m-am impiedicat de papucii de casa de era sa ma duc de-a berbeleacul pe scari si m-am intors de un milion de ori din drum, pentru ca uitasem diverse chestii. Nu-s superstitioasa, doar ca intorsul asta din drum imi strica karma aia care ma face sa ajung la serviciu la timp.

Daca se intreaba cineva, sunt futirisita. Pentru ca, in ciuda intentiilor mele de a-mi vedea de mine si de ceea ce-mi place sa fac, continui sa ma daruiesc fara ca altii sa aprecieze asta. Si nu ca io caut recunostinta vesnica, ma doare la banana daca altii apreciaza eforturile mele. Doar ca no, cateodata e deranjant sa nu ti se multumeasca nici macar cu o privire.

Sa aveti o saptamana minunata :)


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *