De aia am blog, sa mai scriu si ceea ce simt

Si ce simt zilele astea nu e chiar fericire si bucurie. Parca toata lumea are chef numa’ sa se certe. Sa dea cu paru’, sa judece’, sa traga scatoalce peste cap.

Unde-i, ma, chestia aia cu ” de Craciun, fii mai bun” sau “decembrie, luna in care oamenii sunt mai buni, mai darnici, mai inimosi”. Unde-i?

Nu credeam sa ajung sa spun asta vreodata, dar mi-e dor de sms-urile enervante, care incepeau cu ” fie ca”. Mi-e dor sa ma enervez din cauza reclamelor sufocante la produsele electrocasnice “la oferta” din supermarket-urile romanesti si singura stire la care sa rad copios (si sa ma enerveze, deopotriva) sa fie “si in anul acesta Metro va avea program prelungit”, iar un angajat sa spuna, anonim: “e nesimtiti, dom’ne, nu ne plateste suplimentar si ne pune sa lucram, porcii astia de patroni!”

Mi-e dor de prietenii mei cu care radeam facand misto unul de altul, cu cate un ceai in mana, in serile friguroase din ajunul Craciunului si sa ne dam telefoanele unul altuia, citindu-ne cu voce tare urarile de sarbatori. Mi-e dor de imbulzeala din magazine, pe care (de fapt) incerc sa o evit in fiecare an, nu-mi chiar plac fetele schimonosite de agitatie ale oamenilor stresati sa cumpere TOT magazinul, atunci, pe loc.

Orice, ma, dar orice chestie care m-a suparat vreodata e absolut nimic, zero barat, pe langa supararile provocate de toti internautii, social media expertii si haterii de pe online-ul asta romanesc. Atata susoteli, barfe, rautati, magarii, nu mi-a fost dat sa vad de cand ma stiu.

Si o sa ajung sa merg pe strada cu dopuri in urechi sau sa-mi pun niste casti simtite numai de mine si sa nu mai aud nicio rautate. Si rautatile pe care le vad o sa le ignor cu desavarsire, ca altfel o sa ajung la nebuni. Noroc ca oamenii misto pe care i-am intalnit datorita bloggingului anuleaza rautatile tuturor. Ca altfel, inchideam tot si plecam sa ma angajez secretara.

Nu s-a intamplat nimic la Cluj, din contra, a fost misto si conferinta si excursia. Gandurile de mai sus sunt suparari pe care le am de cateva luni si adunate zi dupa zi.


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *