Povestea merge mai departe

Acum aproape un an eram in focurile pregatirilor pentru #Timisoaranoastra, prima editie. Facusem parte din marea adunare de bloggeri care vizitase Bucurestiul si mi-a placut atat de mult ideea incat am vrut neaparat sa facem si un tur al Timisoarei. Fiind ideea Corinei Georgescu, am sunat-o si am intrebat-o daca e in regula sa-i “furam” ideea. Nu numai ca a fost de acord, dar ne-a si ajutat substantial in organizarea efectiva, ca fara ea multe nu s-ar fi intamplat. Si, pe langa asta, a fost si alaturi de noi la plimbare, mandra, sper, ca ideea ei a ajuns tocmai pana la Timisoara.

Anul acesta, in data de 30 iulie, vom avea la Timisoara editia a II-a si suntem primii dintre cei ce au facut pana acum vreo editie “prin orasul meu”. Da, sunt mandra ca, impreuna cu Cristina, am reusit sa gasim oamenii care sa ne sprijine initiativa si sa inteleaga importanta promovarii orasului nostru, cunoscut de toata tara ca fiind “orasul premierelor”.

Cumva, plimbarea asta prin Timisoara este un pariu pus cu toti timisorenii care spun ca nu ai ce vizita in acest oras mai mult de 2 ore. Anul trecut am aratat tuturor ca 7 ore nu au fost de ajuns sa vedem tot ce se poate vedea, iar anul acesta am schimbat si traseul, dovedind, inca o data, ca Timisoara are cu ce sa se laude, daca exista vointa si dorinta.

Timisoreni, va invit sa vedeti cum povestea merge mai departe: povestea orasului, povestea noastra despre Timisoara, pe care vrem sa o aratam tuturor, povestea oamenilor ce au trecut si a celor ce vor veni.

Povestea merge mai departe impreuna cu Bere Timisoreana si prima fabrica de bere din Romania.

Povestea merge mai departe impreuna cu primul hotel de 5 stele din Timisoara, care altul decat Hotel Timisoara.

Povestea merge mai departe plimbata de Skoda din Ghiroda 😉

Povestea merge mai departe impreuna cu Mareea, Lucas Super Sandwich si Rustica, companii timisorene, care cu drag si din inima ne sprijina.

Povestea merge mai departe, spusa de Dan Caramidariu, ghidul nostru de suflet si tainuita la ceas de seara de Trabucuri.

Povestea merge mai departe cu voi, toti cei ce veti fi sambata dimineata, 30 iulie, incepand cu ora 8.45, in fata Catedralei Mitropolitane din Timisoara.


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *