Lupta, Mile!

Dumnezeu sa-l odihneasca. Inca nu realizez ce se intampla si ca n-o sa-l mai vad pe Mile niciodata. Mi-e sufletul greu si plin de furie ca asa un OM a putut sa plece dintre noi. Dormi in pace, Mile, si invata-i pe ingeri ce inseamna bunatatea!

Vin de la spital. E multa lume acolo. Mile se zbate intre viata si moarte si Ramona, sotia lui se cearta cu Dumnezeu. “De ce Mile? Nu l-a vazut ce om bun este?” “Ma rog. Nu stiu la cine ma rog, dar ma rog sa fie bine”.

E in spital de 4 zile si ieri se stabilizase. Se pare, insa, ca socul a fost prea mare si organismul lui a cedat. Are nevoie de mult sange, ca sa scoata boala din el.

Cu nici o luna in urma, luptam cot la cot cu el, cu sotia lui si cu altii, sa-l salvam pe Daniel. Acum el e cel care are nevoie de noi toti, poate mai facem o minune. Poate cineva de acolo de sus ne aude gandurile si trimite un miracol.

Lupta, Mile, lupta!

LATER EDIT: nu putem dona in weekend, dar incepand de luni dimineata, se poate merge la centrul de donare a sangelui. Doctorii incearca sa il stabilizeze in continuare, starea e critica, urmeaza 48 de ore si mai critice. Speram mult si ne rugam si mai mult. Acum speram ca rinichii sa isi recapete functiile, pentru a trece la pasul urmator. Doamne ajuta!


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *