M-am intors

Ce de praf s-a adunat pe aici. Am zis ca iau vacanta si am luat-o de tot. Fara mers la birou (!!!) (doar o zi intre Craciun si Revelion, dar nu se pune), fara telefon de serviciu, fara stress. Doar am mancat (am pus 4 kg in perioada asta), am dormit, m-am uitat la filme si am calatorit.

Craciunul a fost frumos, ca orice Craciun. Cred ca am fost cuminte, ca am primit mai multe cadouri decat m-am asteptat. De unul, in mod special, am fost extrem de surprinsa, drept urmare am si reactionat destul de prost, dar asta e deja alta poveste. Am calatorit la Sibiu, m-am vazut cu Baghy (un zapacit si jumatate), pe care l-am carat dupa mine in vizita la prieteni – si sper ca s-a simtit bine, m-am plimbat prin frumosul oras si cam atat. Relaxare totala.

Revelionul a fost la Herculane, o zona minunata, dar parasita cu desavarsire. Am mancat un frig crancen, de multa vreme nu am mai simtit frigul ala de munte, dimineata, cand teracota incalzita cu lemne e rece de cateva ore si nu-ti vine sa te dai jos din patul incalzit, chiar daca e musai sa vizitezi toaleta 😀 . Oricum, a fost minunat, m-am simtit foarte bine cu niste oameni pe care nu-i intalnisem inainte. Poze si alte detalii..poate mai incolo, poate maine. Azi ma voi bucura de ultima zi de vacanta, butonand telecomanda. Duminica frumoasa!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *