Maramures – bisericile de lemn

Nu, nu va povestesc despre bisericile de lemn din Maramures, nici n-as avea cum, ca nu le-am vazut niciodata. Postul asta e despre oamenii care s-au gandit ca poate si alti oameni ar vrea sa aiba acces la informatii despre minunile tarisoarei noastre. Ei sunt A & A Records, iar cadoul pentru un cititor de-al meu este o carte pe care eu mi-as dori din tot sufletul sa o am in biblioteca, desi o sa-mi pun pofta in cui, ca n-am de unde sa o cumpar.

Biserici de lemn din Maramures e o carte scrisa de Teodor Baconsky si face parte din colectia “World Heritage Sites of Humanity in Romania”, sub patronajul Unesco.

Cartea si-a gasit deja drumul spre un cititor de-al meu, e vorba de Adleras, pentru suportul oferit in timpul excursiei mele #dinRomania, gen corectat typo si verificat de linkuri, plus citit posturi si dat mai departe. Mi-ar placea sa ii multumesc in felul asta si sper sa se bucure de carte.

Promit sa revin curand cu povestile minunate din ultimele doua zile de excursie, stiu ca am ramas in urma, dar Bucuresti + treaba + agitatie nu e egal love.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *