Mențiuni speciale TIFF 2016 – sponsorii

tiff mastercard Avantajul omului invitat să scrie și să se bucure de un produs cultural este faptul că poate să tragă cu ochiul și la prezența (sau absența, câteodată) sponsorilor evenimentului. Am mai spus și o s-o mai spun: sunt recunoscătoare tuturor celor care sprijină în acest fel cultura, implicându-se în cel mai activ fel cu putință ca experiențele celor care merg la festival să fie dintre cele mai bune. Am să-i menționez aici pe câțiva dintre ei, cei cu care am interacționat, direct sau indirect.

Mastercard. A fost un brand omniprezent, sărbătorind cu bucurie 10 ani de prezență la TIFF. Pe lângă petrecerea specială oferită invitaților festivalului, Mastercard a fost prezent și la TIFF Lounge, locul în care oamenii s-au putut întâlni cu invitați din lumea filmului, cu președintele TIFF (Tudor Giurgiu),cu directorul artistic (Mihai Chirilov), cu actori și regizor, cu producători de succes (Iain Smith – Mad Max) și așa mai departe. Kudos to you, Mastercard.

Raiffeisen. A avut un spațiu amenajat chiar lângă TIFF Lounge, unde oricine putea să-și facă o poză pentru amintirea zilelor petrecute în alergare după filme. Au avut și ei o petrecere specială, unde, spre bucuria mea, am putut să-i văd pentru prima oară cântând pe Dan Byron & Luiza Zan. Pe sufletul meu, cum ar veni. Hashtag-ul #impreunalafilm, folosit pe Facebook, a oferit ocazia câștigării unui sistem home cinema.

Staropramen. Știți ce greu e să convingi un brand de bere să vină la un festival la care nu poate vinde bere pe străzi? Vă zic eu: aproape imposibil. Staropramen a înțeles că experiențele altfel și conținutul nișat e cel care va aduce mai aproape unii consumatori de ei. Au făcut și o platformă culturală, Oameni și Gusturi, în care puteți citi ce lucruri faine și culturale se mai întâmplă prin țară.

Jameson. Nu prea mai beau whisky, dar pentru ideea live-urilor de la TIFF 2016 merită să merg să cumpăr o sticlă, oi avea vreun musafir, vreodată, căruia să i-l ofer cu drag. Dacă intrați pe pagina de Facebook a Jameson, o să vedeți câteva zeci de interviuri cu actori, regizori, jurnaliști, organizatori de evenimente, bloggeri și alți participanți la TIFF. Conținut de calitate ftw!

Cu riscul de a mă repeta, le mai mulțumesc o dată acestor parteneri ai festivalului. Pentru că și datorită lor eu merg acolo, an de an, și mă pot bucura de filme bune și întâlniri prețioase cu oameni buni.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *