Mic moment de mandrie

Daca anul trecut pe vremea asta eram bombardati cu vesti despre nominalizarile “Redescopera Romania” la toate premiile in advertising, nationale si europene, iata ca a venit momentul in care si Siemens, prin “Siemens Race” sa obtina aceleasi reactii de la cei ce se ocupa de aprecierea construirii temeinice a unui proiect de brand awareness. Iar ei tocmai au primit o nominalizare la Digital Communication Awards 2012, la sectiunea “companii”.

Ca si in cazul campaniei Petrom (Redescopera Romania), simt ca pentru Siemens Race am pus si eu putin umarul ca totul sa iasa bine, sa transmit mai departe lucruri utile, sa fac din colaborarea cu Siemens una pe termen lung si nu una de contract si atat. M-am legat sufleteste de Dan Santimbreanu, Cristina Marcu si Andreea Marinescu (de la Siemens) si de Andreea Bituleanu si Mirela Pitu (de la PI2 PR – o agentie inimoasa, cu oameni muncitori, creativi si foarte foarte corecti). Stiu ca Dan si-a pus toata energia in ambele editii de Siemens Race, iar asta e inca o dovada ca lucrurile bune se fac si cu implicare sentimentala, nu numai cu calcularea ROI-ului.

Sunt mandra de echipa Siemens si PI2 PR, sunt si mai mandra de cei care au participat in a doua editie de Siemens Race pentru ca sunt, in majoritate, prietenii mei si ii stiu ca sunt seriosi si implicati. Ma bucur sincer pentru nominalizarea asta si parca e inca un semn ca am facut bine ce am facut pana acum, daca niste oameni atat de dedicati au vrut sa colaboreze cu mine la proiecte atat de frumoase. Iar Siemens Race, pe langa ca a fost o distractie pe cinste, a fost si extrem de util si educativ, pentru ca m-am intors din acel concurs cu foarte multe lucruri invatate.

Pe 14 septembrie voi sta cu pumnii stransi. Felicitari, mai, siemensarilor!

(poza asta e bonus; 2011, impreuna cu coechipiera Alina Constantinescu; oh, the memories)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *