Micile mele complexe

masca Sunt desteapta, frumoasa, devreme acasa, capricioasa, perfectionista, acestea fiind desigur, doar calitati. Defecte n-am. Bine, poate ca firele de par ar fi trebuit sa fie mai multe, mai puternice, mai altfel, asa incat sa nu ma mai sperii de orice strop de ploaie sau adiere de vant care-mi deranjeaza pleata atent aranjata inainte de a pleca de acasa (de cele mai multe ori). Am martori ca nu cobor scarile vastelor apartamente daca nu bag in el peria electrica. Da, se numeste obsesie, sunt complexata ca niciodata nu-mi sta bine parul.

Ce vreau sa va spun acum este sa uitati tot ce v-am spus acum despre sampoanele de la Farmec, ca l-am gasit pe “mamal si tatal” sampoanelor din aceasta lume. E din gama Argan Plus si eu l-am incercat pe asta cu ulei de masline. Stiti reclamele alea la nu stiu ce sampon care da volum? Ei bine, dupa ce-l spal cu samponul asta, parul meu se infoaie de parca am stat doua ore in coafor. Si nu, nu se infoaie in ciufuleala, dupa uscare ramane foarte aranjat. E posibil, totusi, sa fie si datorita mastii pentru par din aceeasi gama.

Parul meu nu mai cade. Firele stau cuminti acolo unde le e locul: pe cap. Lucru care m-ajuta mult, si asa am un par ata de rar ca mama tot timpul face misto de mine (un fel de “rade ciob de oala sparta”), spunandu-mi ca am par pentru doua dusuri si o ploaie. Poate-i duc si ei un sampon de asta, acolo sa vezi evanghelizare, ca ea nu crede in produse de astea cosmetice care-ti promit marea cu sarea. (Farmec nici nu face promisiuni de astea aiurea, oamenii se concentreaza pe produse de calitate care vorbesc prin efecte, nu prin reclame)

Straluceste! Serios, parul meu are un luciu pe care nu l-a avut niciodata (poate doar dupa vizitele la coafor, dar astea nu se pun). Mi se pare foarte fain sa primesti complimente cu “ce bine iti sta parul. l-ai vopsit/tuns/aranjat la coafor?” Si am tot primit complimente de astea in ultimele doua saptamani. Da, il mai dau si cu ulei din gama asta noua. Nu prea mult, doar o picatura-doua ca sa-l ciufulesc putin.

Deci, pe testate, Argan Plus de la Farmec e de cumparat. Fie si doar pentru faptul ca te scapa de complexe (de alea mici – gen “am un par groaznic, vreau sa nu mai fie asa!”, alea mari trec doar la psiholog).


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *