Momente de pură bucurie

shutterstock_243837235Mi se întâmplă destul de des să am momente de bucurie pură. Ba când ascult o melodie, ba când întâlnesc un om pe care-l admir, ba când văd un film fain, ba când ajung la un spectacol de teatru care-mi depășește așteptările. Uneori, bucuria și plăcerea pură se întâmplă atunci când mă trântesc în pat într-o după-amiază de duminică, cu o carte în mână.

Da, am multe momente de felul ăsta. Cred că pot să mă consider un om norocos. Viața mea e un rollercoaster, azi sunt într-un loc și fac ceva, mâine sunt în alt capăt de țară lucrând la altceva. N-am pic de liniște, cea mai mare dorință a mea de azi e să am o zi liberă în curând, dar niciodată nu uit să mă așez câteva minute pe zi în care să fac lucrurile care-mi provoacă bucurie.

Pornind de la momentele de plăcere simplă ale vieții, Danone Cremosso (un iaurt pe care-l am în frigider în mod constant, nu pot altfel) m-a întrebat care-i momentul de plăcere pe care l-aș repeta la nesfârșit. Azi, pentru că încă sunt nostalgică, spun că pantomima lui Jerry Lewis din „The Errand Boy” e cea mai reușită bucată dintr-o comedie veche. Râd și acum cu mare pofta de câte ori revăd clipul. Ok, recunosc: faptul că în bucata asta pantomima se face pe muzică de jazz (Count Basie Orchestra) e un element definitoriu pentru alegerea acestui moment ca fiind unul de maximă bucurie.

Sigur, aș vrea să știu și despre momentele voastre speciale, acele momente care vă bucură nespus de mult. Puteți să lăsați comentarii aici sau puteți să le scrieți în formularul pe care îl găsiți în partea dreaptă a blogului. Aici găsiți ce au scris și alții. Dacă o să vă treceți momentele în formular, sunteți înscriși automat pentru niște premii faine care se vor acorda prin tragere la sorți: șapte premii, mai exact, a câte un voucher valoric de 300 de lei fiecare (pe care îl puteți cheltui cum vreți voi). Regulamentul campaniei se găsește aici.

Foto: Your Moment by Shutterstock


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *