Motive de bucurie

Vineri dimineata plec tai. Nu departe, doar pana la Bucuresti, insa, de data asta, totul e diferit. Nu mai merg doar sa ma intalnecs cu prieteni si sa ma plimb pe la terase, cluburi si sa fac vizite la oameni. Merg sa vad Bucurestiul asa cum l-ar vedea un turist. Sa vizitez Palatul Parlamentului, Muzeul Satului si alte cladiri vechi, frumoase, cu multe povesti minunate in spate.

Vineri dimineata devreme, la ora 7, Blue Air ne* poarta din vest in est (sau o fi sud-est?) in maxim o ora. Poposim la hotel Stil, iar sambata dimineata autocarul, pus la dispozitie de Paralela 45, ne va plimba prin tot Bucurestiul. Ne insoteste si Norc, probabil pentru a marca mai bine strazile si atractiile turistice ale capitalei tarisoarei noastre.

Gazda noastra e Corina Georgescu, adica Blog de Turism, pe care abia astept sa o cunosc. Am tras putin cu ochiul si la lista de invitati si am observat ca o sa fiu alaturi de multi dintre oamenii cu care pana acum am interactionat doar pe blog sau pe Twitter.

Stiti sentimentul ala pe care il aveam cu totii cand eram mici si urma sa plecam intr-o excursie? No, asa ma simt eu acum. E prima oara cand abia astept sa vad Bucurestiul.

*noi, adica Andreea, Lili si Dan


14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *