Muzica de telenovela

Da, ati citit bine. A fost un moment in viata mea cand am urmarit o telenovela de la cap la coada. Bine, am mai zis asta aici pe blog, dar eram prea mica si ma citeau maxim 50 de oameni.

Telenovela se numeste “Clona” si cred ca as urmari-o si azi, daca as mai avea timp. De ce? Pentru ca sunt convinsa ca s-a facut ceva educatie cu ajutorul ei: s-au anulat prejudecati aratand telespectatorilor ca arabii pot fi si altfel, nu doar asasini; a avut o componenta destul de mare care trata problema dependenteti de droguri si alcool (au fost chiar multe povesti inserate in film, fara legatura cu firul epic, in care niste dependenti – filmati de la gat in jos – spuneau cum au pierdut totul in viata); a tratat o problema spinoasa, adica clonarea umana si toate ciudateniile si problemele ce pot decurge din asta, felul in care poate afecta o familie.

Pe langa toate astea, avea o muzica superba, pe care eu o ascult si in ziua de azi, la aproape 10 ani dupa difuzarea telenovelei pe ecranele din Romania. Iaca trei din piesele care imi plac cel mai mult:

Hai, curaj, care-s placerile voastre vinovate? :)


22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *