Când s-o-mpărțit norocu`

Vizual Banat Crisana Nu-s un om norocos. Ba din contră, cred că multe dintre cele care mi s-au întâmplat de-a lungul timpului fac parte din ceea ce se numește ghinion pur. Pe de altă parte, însă, viața mea e una în care, oricât de obosită aș fi, nu mi-e greu să mă dau jos din pat și să mă bucur de tot ce trăiesc în fiecare zi.

Am avut multe momente grele. Mă tot gândesc la asta în ultima vreme, să-mi amintesc că nu mai vreau să trec niciodată prin ce-am trecut. Am avut mulți oameni lângă mine, dar cred că mai important a fost că nu m-am pierdut pe mine în nebunia prin care am trecut. Personal și profesional.

Unii oameni nu-s atât de norocoși. Știu, nenorocul fiecăruia dintre noi e mai dureros decât nenorocul altora, de aceea ne e greu să ne uităm în jur și să facem ceva concret pentru oameni năpăstuiți. Și uneori e atât de simplu să faci un bine, chiar dacă tumultul vieților noastre ne atrage iremediabil în rezolvarea problemelor personale.

Oameni necăjiți sunt peste tot, iar campaniile sociale sunt mereu binevenite. Din dorința de a se implica în comunitate, Fairy susține cauze locale din întreaga țară. Prin această campanie, Fairy va face donații către Asociația O masă caldă, Fundația World Vision România și către Fundația Emanuel, pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării: Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Orice produs Fairy cumpărat din magazinele Profi din întreaga țară, înseamnă o donație către Asociația O masă caldă pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din Zalău. Fairy își propune să pregătească mai mult de 1,500 de mese calde în bucătăria Liceului Tehnologic „Voievod Gelu” din Zalău, asigurând hrana pentru aproximativ patru luni persoanelor în situații vulnerabile.

Timp de patru luni, peste 1500 de mese calde, da? Unor oameni care, dintr-un motiv sau altul, nu și le permit. Și tot ce trebuie noi să facem e să cumpărăm Fairy din Profi (oricum trebuie să ne spălăm vasele acasă, după ce mâncăm mesele noastre calde luate în confortul de acasă).

E ușor să faci un lucru bun, iar pentru ăsta de mai sus chiar nu trebuie depus vreun efort. Doar puțină bunăvoință și un Fairy în coșul de cumpărături de la Profi.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *