O nebuloasa tot in chefuri si plimbari

Dupa cum se stie deja, weekendul trecut am fost la Cluuuuj. Si ioi, ce fain o fost. M-am perindat prin niste crashme si as vrea sa va povestesc putin despre ele, ca daca mergeti pe acolo, sa nu le ratati.

In primul rand, hotelul la care am stat. Si care nu-i o crashma, ci o cladire de 4 stele pana in ultimul ungher, West City Hotel pe numele lui. Am mancat papa bun la ei la restaurant, o chestie la care am visat de cand am plecat din Timisoara: muschi de porc cu sos mexican. Reteta se afla si pe Ebucataria, e simplu de facut (zice-se) si ataat de gustos.

Vineri seara am facut putin clubbing. Ma rog, un fel de a spune. Prima oprire a fost in Funky, care-i un fel de Garaj Pink Freud al nostru. Micut, intim si plin de oameni prietenosi, m-am simtit acolo ca acasa. Apoi, rapita de un domn fiind, am plecat mai departe si am ajuns in Gambrinus, care-i un club exact pe gustul meu: spatiu larg, de dans, muzica misto, barmani mereu pe faza, plus ca am gasit locul perfect de stat la bar, pe o latura, de unde pot sa vad tot, fara sa fiu vazuta de prea multa lume. In seara aia a mixat Gojira, iar sambata seara am fost la concert Trupa de Acoperire si, din cate am vazut, au evenimente cam 3 zile pe saptamana, tot unul si unul.

Ultima oprire a fost in Le General, o cafenea-pub in care mai fusesem pana atunci, un loc lejer care seamana tare mult cu Scartz-ul Timisoarei. Acum o luna, cand fusesem ultima oara, abia-abia am gasit un loc in care sa stau in picioare. Si ei au multe evenimente, cu artisti locali, mi se pare ca au fost printre primii care au promovat talentele din zona, pe langa barul lui Emeric Imre care, din pacate, s-a inchis.

Si pentru ca m-am invatat sa merg la concerte, in seara asta merg la Blazzaj, la Club 30 si abia astept sa-i aud din nou. In weekend plec la Sibiu, ca duminica BC Timisoara are mare meci mare impotriva celor de la CSU Atlassib si eu tre sa fiu acolo, sa-i incurajez, nu?

Iar weekendul viitor plec iar la Cluj, sa imbin utilul cu placutul, ca asa-i sade bine unei bloggerite plimbarete 😀


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *