O obsesie + o chestie

sam sparro- black and gold
Asculta mai multe audio Muzica »

Cu cateva minute in urma am vazut la TV o reclama la “Frumusete pe muchie de cutit”. Nu mai stiu cum se numeste originalul, dar, pentru cei care nu stiu, este o emisiune care ofera operatii estetice moca unor oameni care sunt urati fizic, intr-un fel sau altul. Ca o nota generala, am observat ca transformarea se incepe de la dantura, care, in majoritatea cazurilor, este de toata jena. Se stie doar ca romanii sunt un neam de neingrijiti, preocupati de orice altceva, mai putin de spalatul lor. Ma rog, asta e deja alta poveste.

Cum spuneam, am vazut reclama pentru emisiunea de saptamana asta si, culmea, o cunosc pe una dintre protagoniste. De fapt, eram chiar destul de apropiate la un moment dat (acum vreo 10-11 ani), ea facand parte din familia iubitului meu din acea perioada.

De ce m-am socat vazand-o la emisiunea asta: intotdeauna am trait cu convingerea ca femeia asta e una dintre cele mai puternice, inteligente, frumoase si de succes femei pe care le-am intalnit. O femeie care si-a pastrat feminitatea, in ciuda slujbei (ofiter de armata, ulterior psiholog, tot in armata romana), care are o familie reusita, care are o ambitie de invidiat si care nu e complexata de ceva, mai ales de o chestie fizica.

Nu o judec, sa nu ma intelegeti gresit. E optiunea ei, alegerea ei, insa, vazand transformarile suferite de participantii la emisiune, nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva relatia cu sotul ei va fi serios afectata dupa ce emisiunea asta o va transforma in ceva ce nu a fost niciodata…


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *