O sugestie de Revelion 2015

shutterstock_233642206 Anul asta, spre deosebire de foarte multi alti ani, stiu exact ce-o sa fac de Revelion. Va fi prima oara in vreo 5 ani cand o sa raman in Timisoara, ca mi-e dor sa merg la un chef si dupa aia sa ma duc sa dorm in patul meu. Deh, o mai fi si de la varsta.

In ultimii trei ani am avut parte de niste revelioane tare faine, toate petrecute la cateva sute de kilometri de casa. Am avut noroc de niste oameni super faini, care m-au inteles pana si cand a fost vorba de micul meu pitic pe creier, si anume vizionarea Concertului de Anul Nou de la Viena. Practic, anul nu poate incepe fara sa vad concertul asta.

N-am fost niciodata la o petrecere la care sa platesc meniul, sa ma imbrac frumos si sa nu ma ingrijesc de nimic, nici macar de turnatul vinului in paharu-mi propriu. Tot zic de niste ani ca o sa fac si asta, dar pana anul asta nu mi-a iesit planul. Se pare ca nu numai eu ma gandesc asa, am vorbit cu Florica de la TvDeCe si ei aleg tot domnia anul asta. Da, ne-am facut comozi, nu mai avem chef sa batem drumurile tarii sau sa gatim pana ne ia mama zmeului in ajunul Anului Nou.

Pentru astia care inca nu v-ati hotarat si aveti chef de petrecere de asta cu staif, Continental Hotels are petrecere tematica in 6 orase din tara: Casino Continental. Ofertele Continental Hotels se impart in: oferte doar pentru petrecerea de Revelion SAU oferte cu cazare de la 3 la 5 nopti in camera dubla, demipensiune, cina festiva si brunch pe 1 ianuarie. Acestea din urma sunt realizate special pentru cei care isi doresc o mini vacanta de Revelion si cateva binemeritate zile de relaxare inainte de un nou an. Asa ca daca aveti chef si de o excursie, si de lipsa de bataie de cap, cam astea sunt ofertele lor.

Oricum ati alege, sa va fie bine la petrecere, ca multa treaba vine odata cu 2015.

Foto: New Year’s Eve Party by Shutterstock ( e foto cu licenta speciala, obtinuta in urma unui parteneriat cu ei)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *