Acasă e acolo unde-i cafeaua bună

beanZ Probabil că toată vara asta o să fiu pe drumuri. Prea multe festivaluri de văzut, atins, pipăit, lucrat, simțit. Săptămâna trecută abia ce m-am întors acasă după 18 zile de umblat hai hui prin țară, săptămâna viitoare o iau la pas chiar de luni. Ceea ce nu e rău, că nu scriu despre asta ca să mă plâng, maxim ca să mă laud.

Știți ce e cel mai rău în plecările astea în care, de altfel, totul e bine? Cafeaua. Nu știu niciodată ce găsesc la hotel, iar dacă aflu, oricum nu m-ajută la nimic. Măcar atâta lucru știu și eu după atâția ani prin hoteluri: cafeaua din hotel nu e cafeaua de acasă. Iar cine-i cafengist adevărat (ca mine) înțelege exact importanța cafelei de dimineață.

Vă spuneam în urmă cu ceva vreme că noul meu aparat de cafea e de la BeanZ. Cafeaua lor îmi place atât de tare încât i-am rugat să vină în vizită și la PRbeta Conference, că n-aș ține doar pentru mine așa descoperire. Absolut toată lumea a fost încântată de cafea, până și barista care a venit să ne ajute să facem cafele pentru participanți. Zic de barista pentru că se știe că ăștia-s cei mai mari propăvăduitori ai cafelei pure măcinate, iar domnișoara care a venit la conferință a deschis cu mânuța ei niște capsule, la întâmplare, să se asigure că e doar cafea în ele, nu alți excipienți și amelioratori de arome. S-a declarat mai mult decât mulțumită, eu am râs, că deja știam ce va găsi în capsulele BeanZ.

Între timp, m-am mai dumirit și cu blend-urile și aromele de la producătorii de cafea de prin lume. Drept urmare, am niște preferate: blend-ul Kick și cafeaua de la producătorii Luiz Alberto și Riziki. Îmi place cafeaua, nu știu s-o descriu, dar pe cuvânt de cafengistă că astea trei de mai sus sunt creme de la creme.

În altă ordine de idei, am și un cod personalizat pentru oricine dorește să-și ia un aparat BeanZ, cu o reducere de 100 de lei. Codul este BEANZOLTEA, click aici și cumpărați, că n-are să vă pară rău.

Acestea fiind spuse, pe cuvântul meu că mă bate destul de rău gândul să-mi iau după mine aparatul de cafea în următoarele plecări. Oricum am ajuns la vârsta la care am voie să fiu excentrică, deci să nu se mire nimeni dacă odată cu bagajele voi da jos din mașină și un aparat BeanZ.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *