On/off the hook

De vreo trei saptamani incoace urmaresc “How I Met Your Mother”. Am ajuns la sfarsitul sezonului 5 si inca nu m-am plictisit. Mai ales ca, un episod din trei are o cate o chestie pe care ori am trait-o si eu, ori am vazut-o la altii. Deci, e destul de amuzant sa vezi o alta perspectiva a anumitor momente din viata.

Unul din episoadele care m-au amuzat teribil e cel in care Ted, burlacul de 30 de ani, indragostit de ideea de a fi indragostit, intalneste o femeie foarte misto, care ii explica frumos ca nu poate avea o relatie cu el “acum” pentru ca deja e cu cineva. Acel cineva e prezentat intr-o lumina proasta, dandu-i sperante false indragostitului Ted care va sta cateva saptamani bune prins in carligul frumoasei.

Acum, toata treaba asta cu carligul, am trait-o fiecare dintre noi, cel putin o data. Tin minte cat de greu mi-a fost mie sa scap din carligul unui om care ma tinea aproape doar pentru ca s-ar fi putut sa nu gaseasca ceva mai bun si atunci as fi fost femeia perfecta. Din pacate, eram atat de indragostita incat nu mi-am dat nici o clipa seama ca as putea fi un fel de plan B. Si nu numai ca nu-mi dadeam seama, dar n-am ascultat nici ceea ce imi spuneau prietenii sau ceea ce imi striga ratiunea. Pur si simplu mergeam inainte.

Ca sa scap din carlig, am schimbat orasul si nici asta n-a fost in totalitate eficient, a mai durat ceva timp pana sa ma rup de tot. Da, da, toata lumea face greseli, iar eu n-am fost scutita de asta. Singura problema e ca, desi nu repet greseala asta, tocmai am realizat ca fac alta, si mai mare. Si asta nu-i bine deloc 😉


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *