Supernatural si pofta de mancare

Am un obicei foarte prost: din cauza faptului ca de cele mai multe ori mananc singura, intotdeauna aceasta actiune se petrece facand si altceva in paralel.

Cand eram mica, citeam. Maica-mea facea cu nervii vazandu-ma de fiecare data cu cate o carte in fata farfuriei cu mancare. N-a fost chip sa ma dezvete, degeaba imi lua cartea, in timp m-am invartit in asa fel incat eram ultima care manca si asa puteam sa-mi aduc linistita cartea in timp ce ai mei dormeau sau isi faceau de lucru prin casa. Exceptie faceau duminicile in care masa in familie era obligatorie, dar asta se intampla in sufragerie, unde era si televizor.

Mai apoi m-am mutat singura si era raiul pe pamant, puteam sa mananc cu cartea in fata. Apoi cu televizorul in fata. Dupa aceea au venit si slujbele foarte solicitante si mancam de fiecare data la calculator, ori la birou ori acasa, ca tot timpul aveam cate ceva de facut.

Cartea s-a transformat in laptop si acum raspund la mailuri in timp ce mananc, dar, de cele mai multe ori, vizionez cateva minute dintr-un serial, care mi-o fi mie mai drag in momentul ala. Zilele astea se intampla ca acel serial sa fie “Supernatural“. Adica plin de sange si alte substante dubioase.

Desigur, mi-am ales prost serialul si acum jumatate de ora am constatat ca mananc mai putin urmarindu-l 😀


19 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *