Pentru weekend, de vazut

Cred ca n-am scris niciodata vreun articol la ora asta, dimineata. Dar, din motive necunoscute pentru mine, azi sunt foarte energica. Si, mai ales, increzatoare ca totul va fi bine.

Deeeeci, azi e teatru dragut la Club 30. Piesa se numeste “Breaking Up”, e jucata de Alexandra Ionita si Constantin Babiluc si e o radiografie a unei relatii bolnave, tumultoase, creatoare de ulcer si gastrita. Incepe pe la ora 9 seara, iar biletul e 15 lei. Si daca observ ca va place teatrul la club, mai facem.

Vineri, seara de relax. Jur cu mana pe inima ca nu ies din casa, ca ma uit la filme, ca stau sa ma odihnesc, ca o sa ma deplasez din pat doar ca sa mai fumez cate o tigara, in bucatarie. Oricum, si daca as vrea sa ies, as plimba o cola dintr-o parte in alta, ca prestez antibiotice si nu se face sa le amestec cu niste grade.

Sambata, cu toata oboseala, merg sa il vad pe Neuronu la Bunker. Ca nu l-am mai vazut de mult de tot (de prin primavara, daca nu ma insel) si parca mi-e dor. Si de Tibi, si de Bunker, ca nici acolo n-am mai fost, de-o vreme. Asa ca, pentru iubitorii de stand-up comedy, spectacolul incepe de la ora 21. Nush cat e biletul, dar mai mult de 15 lei n-are cum sa fie.

Duminica e cu activitate multa. BC Timisoara are meci, de la ora 18, la sala Olimpia, impotriva celor de la U Mobitelco. E un meci pe care trebe musai sa-l castigam, sa ne trezim din cosmarul ultimelor etape, ca prea neagra a fost atmosfera la echipa in ultima vreme. Iar daca o sa castigam, lasam antibioticele macar pentru cateva ore, si ne distram si sarbatorim la concertul lui Mike Godoroja & The Blue Spirits, din Club 30. Ca oamenii prezinta in Timisoara proiect nou, Balkanic Zeppelin pe numele lui, iar eu abia astept sa vad cum suna.

So, pe unde ne vedem? :)


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *