Postere si povesti

In ultima vreme, de cate ori am trecut prin Sibiu, n-am ratat clubul Oldies, care e un fel de pub cu niste globuri de discoteca prinse pe tavan. Nu ca e alta muzica decat la Club 30, ca, in mare , e cam aceeasi treaba, dar e alta atmosfera. Muuult mai lejera si mai relaxata. Ardeleni, deh.

Cum am ajuns in Oldies? Nu, nu mi-a recomandat nimeni din Sibiu sa merg acolo, am aflat cand eram in Timisoara, stand la laptopul meu micut si dragut si navigand pe …. Facebook. Pentru ca una din prietenele mele online (si, uneori, si offline), Carmen, a postat niste poze absolut dementiale din clubul mai sus amintit, poze in care arata niste postere puse pe pereti, in holul de la intrare si in tot clubul. Mi s-a parut interesant si am fost sa vad cu ochii mei. Sa mai spuna cineva ca Social Media nu functioneaza 😀

Da, posterele alea sunt cu adevarat misto. Eu am crezut, initial, ca sunt niste chestii din colectia personala a unuia dintre patronii localului. Postere cu artisti de demult, care anuntau concerte, sau coperte ale unor albume, ce mai, o placere sa le privesti, sunt fascinante. Parca fiecare fotografie spune o poveste, iar locul ala e tapetat cu cele mai frumoase povesti din muzicile si filmele cele mai frumoase ale lumii. Am intrebat de unde sunt si raspunsul a fost: sunt luate de pe net. Mai exact, de la magazinul Posterland, al carui banner se afla de cateva zile in side bar.

Se autodeclara cel mai mare magazin online de postere dn Romania si poti sa te pierzi in varietatea de afise pe care le poseda. Io am visat la niste postere de acolo, imi doresc sa fiu iar adolescenta si sa vreau sa imi tapetez toti peretii camerei cu Marilyn sau U2 (in loc de New Kids on the Block, ca asta se gasea in Bravo-ul de pe vremea adolescentei mele). Si inca n-am renuntat la idee.

Asa ca daca va trebuie afise si postere misto, apelati cu incredere, ma gandesc ca-s seriosi si prompti. Dar mie mi se pare atat de misto ideea, incat am zis ca trebuie ajutati sa se promoveze. Nu stiu daca au Twitter sau Facebook, dar ar trebui sa-si faca 😀

Like?


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *