PR Beta – prima conferinta regionala despre PR 2.0

Timisoara e avida de cunoastere. Asta s-a vazut la cele mai recente conferinte mari organizate in orasul nostru. Ba chiar unii dintre noi ne-am deplasat si prin alte orase, doar-doar mai invatam si noi cu ce se mananca Social Media sau New Media sau ce alte chestii dragute mai putem face atunci cand trebuie sa ne comunicam proiectele la care lucram.

Cele mai mari conferinte regionale (fie ca a fost vorba de SM, e-commerce sau start-up-uri), tot la Timisoara s-au tinut, iar comunitatea locala a fost, de fiecare data, la inaltime, implicandu-se activ in organizarea fiecareia dintre aceste conferinte. Iar asta e un semn ca toti cei de aici nu stau sa li se aduca, ci isi fac, atunci cand simt ca pot.

Suntem orasul premierelor, asta se stie de mult: primul oras iluminat electric, primul tramvai, prima administratie locala care a introdus plata online si info-chioscuri electronice. Iar in 12 mai 2011, Timisoara va avea prima conferinta regionala despre PR online, un eveniment care isi propune sa vina in intampinarea agentiilor de PR din regiune (si, de ce nu, chiar de la Bucuresti) si in care bloggerii, oamenii de PR si jurnalistii vor sta fata in fata si vor dezbate ce e bine si ce e rau in PR-ul 2.0.

Daca in PR-ul clasic era destul de clar felul in care comunicam si desluseam imediat directiile de comunicare, in PR-ul 2.0 sau online sau cum vreti voi sa-i spuneti, toata lumea inca experimenteaza. E ca un site in constructie in care s-a dat drumul doar la varianta “beta”, pentru teste. De aceea nu putea exista un nume mai potrivit pentru conferinta decat PR Beta.

Asteptam nume mari la Timisoara, oameni care au avut rezultate datorita comunicarii eficiente in online. Unii dintre ei vorbesc pentru prima oara la o conferinta, dar rezultatele avute ii fac sa fie cei mai buni in domeniul lor. Toata lista de speakeri va fi prezentata in data de 10 martie 2011, pe site-ul evenimentului si incepand cu 20 martie se vor putea face inscrieri.

Un “multumesc” special se indreapta catre Cristi Manafu, cu care m-am intalnit acum o saptamana la Bucuresti si caruia i-am explicat detaliat planurile noastre, ale timisorenilor. Feedback-ul a fost constructiv si sfaturile lui au fost extrem de bune de pus in practica. Multumim, Cristi, o sa folosim tot ceea ce ne-ai sugerat si te asteptam din nou la Timisoara.

Odata cu aceasta conferinta, Timisoara spune din nou “prezent” cand se striga catalogul oraselor active in online-ul romanesc. Si nici c-as putea sa fiu mai mandra de orasul in care traiesc.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *