Hai. Sa castigam.

Nu stiu de ce fac asta, nu stiu de ce sper ca un meci oarecare sa aduca din nou galeria la sala Olimpia. Stiu ca sunt neintelegeri, stiu ca mandria unor suporteri e mai presus de orice, insa stiu si ca spiritul Timisoarei, despre care tot invat de cativa ani incoace, e mai mare decat orice suparare.

Astea sunt cuvinte pentru galeria Timisoarei. Nu galeria lui Poli, nu galeria de baschet, ci galeriei violete care a facut atat de multe si de frumoase incat o stie o tara intreaga. Acea galerie care isi urmeaza violetul peste tot pe unde ar juca. Baschetul din Timisoara are nevoie de voi poate acum mai mult decat oricand: suntem pe locul I in campionat si vrem sa ramanem acolo. Stiu ca rezultatele de acum nu conteaza, ca voi va simtit tradati de deciziile conducerii, ca suporterii nu au fost luati in considerare niciodata, atunci cand ar fi trebuit sa conteze.

Mai stiu ca Shone Markovic e tinut pe nedrept pe banca, in timpul jocurilor din capionatul national. Insa eu stiu sigur ca el e primul om al echipei care sufera ca voi nu mai sunteti acolo, cu tobele voastre si cu glasurile ragusite de atata cantat.

Acum e nevoie de voi si poate ati gasi pe undeva putina mandrie ca suntem pe primul loc si ca vrem sa ramanem acolo. Sambata, de la ora 17.30, BC Timisoara joaca cu Gaz Metan. Iar Timisoara nu va putea castiga fara al saselea jucator.

Mi-as dori ca la acest meci sa avem toate palmele pregatite de aplauze si toate vocile ragusite de cantat. Si sa ne bucuram de victorie. Haideti la sala!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *