VEZI AICI unde a ajuns solistul byron in urma concertului de la Timisoara!

Sambata, pe 30 martie, byron ne-a incantat cu cel mai frumos (si matur, din punct de vedere muzical) album lansat pe piata. De fapt, ei ne-au incantat cu concertul, albumul fiind disponibil langa sala de concerte, in editii frumos colorate si limitate. “30 Seconds of Fame”, album bilingv cu 13 piese.

Cum ziceam, concertul a fost exceptional. De fapt, tocmai am terminat de scris pentru ziarul cu care colaborez un material despre ziua petrecuta cu byron, una care va ramane speciala in inima mea. A fost o zi plina de emotii, frumoasa, muzicala, langa oameni care mi-au devenit prieteni.

Dan Byron, solistul trupei, a ajuns la Clinica de Bere, ca nu se putea sa ajunga in alta parte. E pacient cu acte in regula al Clinicii si se trateaza la fiecare final de concert cu Terapia (Platin, din cate am vazut, n-am putut sa-l conving ca Gold e mai buna). Partea cea mai frumoasa e ca am ajuns sa inteleg si cum s-au legat lucrurile in parteneriatul asta, pentru ca oamenii de la Clinica de Bere sunt unii dintre sustinatorii turneului byron prin frumoasa tara: e vorba de aceeasi pasiune, doar ca unii o au pentru muzica si altii o au pentru o bere pe care au facut-o pe gustul lor.

Am aflat ca berea Terapia, produs totalmente timisorean, a ajuns sa vada lumina zilei cu mari sacrificii financiare, ca orice alt lucru bun in care crezi. Unii dintre parteneri si-au ipotecta casele, altii si-au pus acolo economiile de-o viata si cred ca asta e explicatia pentru care Terapia vine cu un marketing organizat in spate si cu o poveste de spus, pe langa gustul special pe care il are. (nu vorbesc prostii, am facut cadou saptamana trecuta un bax de terapia si azi am primit mesaj: “n-am stiut a se face o bere atat de buna in Romania, iti multumesc pentru cadou.”)

Cu alte cuvinte, si muzica a fost de exceptie si berea de dupa a fost asa cum trebuie sa fie.

byron la Casa Studentilor Timisoara

Dupa ce am vazut concertul asta, cred foarte tare ca toti cei care n-au mers pana acum la un concert byron ar trebui sa incerce aceasta experienta. E muzica pura, calda, asta pe langa pasiunea pe care am vazut-o stand in culise si urmarindu-le munca. E o mare bucurie sa vezi atata dedicare, atata bun simt si atata dorinta de a face lucrurile sa iasa asa cum trebuie.

byron are concert la Cluj vineri, pe 5 aprilie. Casa Studentilor. Ora 20. Be there.


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *