PRbeta – singura conferinta regionala despre PR si comunicare

Am ajuns la editia a treia de conferinta PRbeta. 16 si 17 mai 2013. Cu bune, cu rele, mai lin sau mai greu, din 2011 pana acum am crescut foarte mult. Imi amintesc o anumita intalnire din ianuarie 2011, cu Cristina, momentul in care ne-am hotarat ca vrem sa facem conferinta despre PR la Timisoara. Cand am pus pe hartie cheltuielile, atunci, intr-o cafenea cu muzica rock, ne-am speriat: ne trebuiau niste mii de euro si noi aveam vreo cateva sute. In loc sa ne descurajam, ne-am uitat una la cealalta si ne-am spus: “o facem”.

Editia din 2013 e o editie cu totul altfel. In primul rand, avem o sectiune noua in conferinta, dedicata oamenilor din publicitate. Trei speakeri cu foarte multi ani de experienta pe piata de publicitate ne-au facut onoarea sa accepte invitatia noastra. Sunt trei profesionisti a caror experienta cantareste foarte greu in advertising: Sorin Tranca (Friends Advertising), Stefan Stroe (Incandescent) si Calin Crainic (Vitrina). Chiar nu sunt de ratat oamenii astia.

Apoi, avem o sectiune noua dedicata comunicarii culturale si sportive, domenii in care inca se cauta drumul drept, iar acest panel special il vrem a fi unul de debate, in care sa discutam impreuna despre directia pe care ar trebui s-o abordam in aceste domenii. Sa nu mai vorbim de Daniel David, unul dintre cei mai titrati psihologi romani, care va veni cu un studiu foarte interesant despre impactul avalansei de informatie din era digitala asupra psihicului nostru.

Nu in ultimul rand, avem o a doua zi de conferinta, de workshop-uri, mai exact, in care oamenii din companii si studenti vor invata de la cei mai buni despre diversele si complicatele ramuri ale comunicarii. Scoala intensiva, pe repede inainte, cate doua ore si jumatate de informatie pura de la profesionistii industriei din Romania. Locurile sunt limitate, vor fi cate 25 de participanti / workshop, maximul admis ca toti participantii sa poata pune intrebari si sa se desfasoare in voie.

Au fost multe sacrificii pe parcurs si le multumim tuturor celor care au acceptat, de-a lungul timpului, sa faca parte dintre cei care au vorbit publicului conferintei despre experienta lor profesionala si au facut marele efort de a veni pana in vestul tarii.

Iar partenerii nostri, cei care au avut si au in continuare incredere in noi, sunt minunati. Romtelecom, cei care ne-au sustinut de la prima editie (au fost primii nostri parteneri, cei care au crezut in ceea ce facem chiar inaintea noastra), Timisoreana, atat de tare pe sufletul nostru prin toate cele pe care le fac si L’ORÉAL, in premiera parteneri la PRbeta. Iar Tion si 24FUN sunt alaturi de noi de fiecare data, la fel ca si baietii de la The 4th Floor, suport tehnic de nadejde.

Cum o sa fie editia a treia, om vedea saptamana viitoare, dupa ce tragem linie. Noi speram sa fie asa cum trebuie si sa reparam greselile facute la editiile anterioare. Iar tot ce ne dorim e sa vedem zambete la final.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *