Provocare matinala

Parter AMBSD before&after_small Cu cateva zile in urma ziceam ca m-am impacat cu gandul ca n-o sa fiu niciodata o persoana matinala. De obicei, ma trezesc in jurul orei 8 (iar asta nu e matinal; am citit ca oamenii de succes se trezesc la 5.30-6 dimineata), cu cateva exceptii in perioade in care am energie multa (saptamana asta m-am trezit la 7, 7 si un pic, in fiecare dimineata). Acestea fiind zise, va dati seama cam cat de mari am facut ochii cand am citit ca AMBASADA, centrul cultural si de intalniri gandit de Andreea Iager-Tako si Norbert Tako (fondatorii PLAI Festival), isi va face marea deschidere maine dimineata, vineri, la ora 7.30.

Asta inseamna ca eu trebuie sa fiu om de succes pentru o zi si sa ma trezesc pe la 6, sa-mi beau cafeaua inainte sa plec de acasa, ca sa nu fiu monstrulet cand ma intalnesc cu oamenii care vin de cu rasarit sa-l asculte pe Teo Milea cantand la ore inumane.

Ce este AMBASADA?

AMBASADA va actiona ca spatiu resursa pentru comunitatea creativa si non-profit, oferind salile sale gratuit pentru proiecte, dar si ca spatiu alternativ de evenimente pentru companiile din Timisoara si numai. “Asteaptam in egala masura ONG-uri, freelanceri, artisti, muzicieni, oameni pasionati si companii, sa puna la cale un proiect, training, eveniment, sau o simpla iesire la cafea.” [Andreea Iager-Tako]

In plus, AMBASADA va crea si sustine 6 locuri de munca destinate persoanelor din categorii vulnerabile.

Ce inseamna AMBASADA?

– Cafenea si Bistro impletite cu dorinta de munca intr-un spatiu de co-working
– Sala de sedinte, training-uri si transformat proiecte in planuri marete
– Sala de evenimente care gazduieste intre 100 si 300 de persoane
– Locul care doreste sa reuneasca bresle dar sa le si prezinte si reprezinte in fata publicului larg
– Spatiul care nu ofera doar incurajari, ci si solutii concrete pe proiecte ca ele sa fie realizabile
– O retea formata din indivizi si organizatii care ofera sustinere, impact pozitiv si implicare

Programul deschiderii, in afisul de mai jos.

Afis test 2

Cum ar veni, ma provoc pe mine insami sa fiu langa colegii de la PLAI, ca si ei sunt langa mine cand strig adunarea. Ne vedem acolo!


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *