Restaurante, cafenele, televizoare, 100 de euro…avem “di tati”

Cred ca unul dintre cele mai grele momente, atunci cand te afli intr-un oras strain, este atunci cand iti pui intrebarea: eu unde mananc? Atat de mult m-am perindat prin tara anul asta, incat am ajuns sa cunosc in fiecare oras in care merg cel putin un restaurant. Totusi, diversitatea e buna si as vrea sa aflu ca exista si alte locuri in care sa ma pot rasfata (se stie ca taurii sunt mari gurmanzi, asa ca avem nevoie de mancare ca sa nu facem urat de foame).

Mi-am dat seama ca daca e cineva care ne viziteaza orasul, optiunile mele sunt limitate la o singura sugestie, adica la restaurantul Timisoareana, pe care eu il “calc” cel mai des: au mancare foarte buna, foarte ieftina si, cel mai important, au nefiltrata Timisoreana. Dar parca sunt momente in care as vrea sa incerc altceva si sunt in pana de optiuni. Daca exista vreun amator de mancare sarbeasca, il trimit la Karadjordje, in Unirii.

Dau 100 de euro unui comentator care imi recomanda un restaurant bun, din Timisoara sau din alta parte, dar Timisoara ma intereseaza in mod special.

Ce trebuie sa faceti? Pana pe 7 decembrie, trebuie sa postati pe Gotservice.ro, la sectiunea Going Out (in stanga, in caseta galbena), cateva cuvinte despre restaurantul vostru preferat. Apoi luati link-ul cu comentariul vostru si lasati-l aici, intr-un comentariu. O sa organizez o tragere la sorti, cu random.org (sa n-avem discutii), iar castigatorul va fi anuntat pe 8 decembrie 2011.

Hai, bagati mare la comentarii, as vrea ca pe unul dintre voi sa il prinda Craciunul cu 100 de euro mai mult in buzunar!

PS: Gotservice e un start-up sustinut de Green Pixel, ceea ce ma face sa ma inclin, e foarte frumos ca mai sunt companii care investesc in start-up-uri.

LE: aaaa, era sa uit! Daca comentatorii nebulosi sunt cei mai multi, o sa primesc un voucher de 700 de euro, pe care o sa vi-l ofer tot voua. Voucherul e oferit de Perfect Tours si puteti sa mergeti in oricare din excursiile oferite de onor agentia de turism. Deci haidati, ca avem premii! 😀


31 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *