Search Party – un serial pentru duminici leneșe

Căutări misterioase © TNT Îmi plac filmele/serialele/cărțile care fac mișto grav de toate problemele omenirii din ziua de azi. Falsitatea Social Media, relațiile disfuncționale, atitudinea față de gay, neîmplinirea la job, astea. Dacă nu râdem de noi înșine se cheamă că ducem o viață tristă.

Pe TNT există un astfel de serial, „Search Party” pe numele lui, care, deși are în centru un subiect serios (dispariția misterioasă a unei fete), râde de toate cele enumerate mai sus.

În primul episod există o scenă de sex la care am râs cu sughițuri. N-am să v-o povestesc, dar credeți-mă pe cuvânt că e monumentală. Trist e că (dar n-o să mă gândesc la asta) probabil multe dintre relațiile de pe această lume se întâmplă, în intimitate, exact la fel ca în scena asta.

Sinopsisul zice despre subiectul filmului că Dory, personajul principal, o caută pe prietena ei din facultate dispărută recent. Eu zic că serialul e despre Dory și toate relațiile ei greșite cu toți cei din jurul ei: cu iubitul, cu care nu împărtășește nici măcar niște valori; cu prietenii apropiați, care-s foarte superficiali; cu fostul iubit, de care încă nu s-a despărțit definitiv în inima ei; cu oamenii pe care-i cunoaște, nefiind capabilă să spună nu celor pe care-i întâlnește. Și toate astea filmate cu o singură cameră, cu un umor foarte subtil și elegant.

Deocamdată au fost doar două episoade, dar și dacă vă puneți acum să vă uitați pe TNT, o să vă prindeți repede despre ce-i vorba. Fiecare episod are în jur de 21 de minute și vă va face duminica mai plăcută. Deci TNT, în fiecare duminică, la 21:05.

Ăsta e trailerul:


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *