Un secret feminin dezvăluit

shutterstock_166701779 De ce femeile din viața voastră, domnilor, se burzuluiesc când aud de vreo fostă iubită? Fie că ați vorbit la telefon, fie că v-a dat un like la vreo postare de pe Facebook, fie că ați amintit tangențial de existența ei, femeia de lângă voi se va simți întotdeauna lezată. Și asta nu pentru că n-au încredere în voi sau în relația voastră, nici pentru că sunt nebune de gelozie. Ci pentru că fiecare femeie știe cam ce-i în capul altei femei.

Să explic mai bine. Femeile au avut întotdeauna un comportament stupid când vine vorba de bărbații din viața lor și asta s-a întâmplat indiferent dacă au vrut sau nu ca bărbații ăia să rămână lângă ele. Cu toatele am trecut măcar o dată în viață printr-un moment în care am refuzat un reprezentant al sexului tare, fie că ne-am despărțit de el după o vreme, fie că nu l-am vrut „în felul ăla” de la bun început. Însă am știut, în sufletul nostru (poate doar o părere închipuită, dar în fine), că omul acela va fi întotdeauna acolo pentru noi, nu trebuie să facem decât un semn. Și nu e nevoie decât de o confirmare că încearcă să fie cu altcineva, ca femeia ce l-a respins să încerce revină în viața lui cu orice preț. Chiar dacă o face doar pentru a-și demonstra că el e încă acolo.

De aia, domnilor, ne burzuluim și ne întristăm și punem botic. Tot din cauza noastră, pentru că știm exact cum gândesc suratele noastre. De teamă că femeia aia despre care pomeniți ar putea fi femeia care v-a respins odată și pentru care ați păstrat niște sentimente. Pentru că știm ce putem face noi dacă ne punem capul serios la asta și atâta minte avem încât să ne dăm seama că și restul femeilor au aceeași caracteristică ingrată. Nu, logica n-are nimic de-a face cu toată situația asta, oricât de mult ne-ar plăcea s-o invocăm, mai ales atunci când vine vorba de relația pe care o avem acum. Chiar dacă ea, logica, ne spune „ok, suntem împreună, avem încredere unul în celălalt, suntem bine și ne iubim”, certitudinea că – în unele privințe – suntem toate la fel nu ne dă pace.

Așa că suportați-ne în incertitudinea noastră și iertați-ne pentru perii albi scoși în timpul discuțiilor ăstora. Da, ok, suntem nașpa că n-avem încredere în voi, dar amintiți-vă că, de fapt, n-avem încredere în ele. Pentru că știm ce pot face femeile. Suntem și noi tot așa, tot acolo.

Foto: Women and Secrets by Shutterstock


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *