Si pentru ca lucruri frumoase se intampla…

…sa scriem despre ele :)

Tudor si inca doi sibieni si-au luat inima in dinti si au organizat la Sibiu un eveniment care mie mi se pare ca aduce exact ingredientul minune pentru ca oamenii sa se simta bine: joaca. “Tag the Flag” e un joc al surprizelor, inteligentei si rezistentei fizice, aducand elemente din Amazing Race (si acum sa nu spuneti ca seamana cu ideea celor de la Siemens, Tudor avea asta in cap cu mult inainte ca Siemens Race sa fie anuntat) intr-o intrecere intre bloggeri. Am inteles ca, pe langa sibieni, vor mai fi bloggeri din Bucuresti, Alba si Hunedoara, ceea ce nu poate decat sa ma bucure, pe de o parte si sa ma intristeze ca nu sunt acolo, pe de alta parte.

Ce se intampla la Sibiu, pe 25 iunie? “Tag the Flag este un eveniment-concurs ce urmăreşte identificarea şi promovarea pe Internet a locurilor şi evenimentelor mai puţin cunoscute din oraşul Sibiu. Organizatorii au considerat că turismul tradiţional a devenit puţin monoton şi tocmai de aceea s-au gândit la o modalitate aparte de a cunoaşte oraşul. Pe lângă locuri ce merită vizitate, recomandate de site-ul Punctedeinteres.ro, participanţii la concurs vor cunoaşte şi evenimentele mai puţin attractive turistic dar importante ale oraşului, cum ar fi Raliul Sibiului sau chiar promovarea tirului cu arcul (sport la care oraşul Sibiu a oferit un campion naţional)”, spune Tudor Popa, organizator. Eu le urez succes si voi fi cu ochii pe ei maine, sa vad ce fac. Daca vreti sa aruncati un ochi, follow @cemerita pe Twitter.

Tot maine, de data asta la Timisoara, se intampla blogmeet de iunie, asa numitul Blogmeet de Sanziene. Pe care am vrea sa-l facem la Sag, langa rau,cu chitari, foc de tabara si bere, dar tare mi-e ca o sa ajungem in ol’ Irish Pub, din cauza de vreme nefavorabila. Desi imi vine greu sa cred, se pare ca maine vom avea maxim 24 de grade ziua si vreo 14 seara, deci e putin cam frigut sa stam pe langa rau.

Si tot la Timisoara, duminica, Timisoreana ne-a facut o invitatie draguta la beri si povesti, ca se intampla Serbarile Timisoreana, primele dintr-un lung sir, serbari care au loc in fiecare vara, in diferite orase ale tarii. La noi o sa vina Cargo, Vunk, Holograf, Zero si Directia 5, trupe care nu fac parte neaparat din muzica romaneasca ascultata de mine, dar care stiu sa faca atmosfera frumoasa si care merg perfect pe langa un pahar de bere rece.

Cum ar veni, avem un weekend plin. Cristina, deseara ce facem? D’arc?


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *