Siemens Race – aproape de start

Doar doua zile pana la startul Race-ului si marturisesc ca deja ma incearca emotiile. Avem si nume la echipa noastra, ca Alex Razvan, desigur, concurentul nostru de altfel, ne-a numit Echipa Blondelor, noua ne-a placut si asa a ramas.

Timp de 5 zile ne vom plimba prin tara, incercand sa cunoastem solutii sustenabile, eco, ale Siemens. Vom parcurge 8 orase si ne vom opri peste noapte in 4 dintre ele. Intrecerea nu va fi una cu masini, ci cu rezolvare de teste la care avem mare mare nevoie de ajutorul vostru. In fiecare din zile vom posta intrebari pe wall-ul Facebook si voi trebuie sa cautati raspunsurile pentru noi, pe Google, Wikipedia, manualele scolare, unde vreti voi, doar sa ne oferiti raspunsul.

Avem si un premiu, pentru cel mai activ sustinator, si anume 600 de lei. Premiul doi il vom anunta luni, dupa inceperea race-ului si va spun ca e unul care va fi pe placul vostru.

Mai avem un mini concurs in derulare, concurs ce se va termina in aceasta seara: vrem sa ne cunoastem sustinatoarele (da, pe fete) si sa mergem cu ele la cina, asa ca fetele din Sibiu, Cluj, Arad si Timisoara sunt invitate sa ne spuna pe Facebook, pe pagina mea sau a Alinei, de ce ne sustin, folosind formularea: “Le sustin pe @Oltea Zambori si pe @Alina Constantinescu in Siemens Race pentru ca….” si aici ne povestiti de ce credeti ca noi suntem cele ce merita suport de la voi.

Vom ajunge in Sibiu luni seara, in Cluj marti, in Arad miercuri si in Timisoara joi (si sper ca bem cu totii o Terapia in Pub-ul lui Crivat si al lui Sirb). Vom mai trece prin Sinaia, Oradea, Moldova Noua si, desigur, Bucuresti.

Luni dimineata la ora 9, la Spitalul Coltea din Bucuresti va fi startul. Si ne-am bucura tare mult daca veti fi acolo sa ne faceti cu mana si sa ne urati succes. Deci, ne vedem?


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *