Startupdays: a fost Oradea. Next stop: Sibiu

Sambata trecuta am avut prima sesiune de pitching din cadrul actualei editii Startupdays. Ce oficial a sunat asta, dar pentru ca facem ceva foarte serios, va trebui sa va comunic rezultatele pe un ton la fel de oficial. Sau nu, depinde de cheful care ma apuca pe parcurs.

Cum a fost Oradea? Nu asa cum ne-am fi asteptat. Insa, vorba Cristinei, sper sa nu apuc momentul in care o sa fiu vreodata multumita de vreun eveniment la care fac parte din organizare. De ce nu a fost asa cum am fi vrut? Au fost putini participanti, mult prea putini pentru dorinta pe care o auzeam exprimata pe bloguri, forumuri si alte cele. E ceva de genul: “daaa, haideti si la noi, pe noi nu ne remarca nimeni pentru ca nu suntem din Bucuresti”, insa atunci cand se ofera sansa, multi nu stiu sa profite de ea.

Cei care au venit, au fost foarte interesati de ceea ce se intampla acolo, iar ideile prezentate au foarte mare potential. Juriul si-a facut treaba impecabil, iar la sfarsit i-am vazut incantati de tot conceptul proiectului. Probabil ca asta e motivul pentru care Eric Prenen a venit la noi, inainte sa plece, ne-a strans mana si ne-a spus: “See you in Timisoara. This jury will come”.

Ne pregatim asiduu de Sibiu. Avem emotii, ca intotdeauna, pentru ca am vrea ca Sibiul sa vina mai pregatit, cu mai multe proiecte si mai multi participanti. Pana la urma, e vorba de o finantare de 20.000 de euro, asta ar trebui sa fie un motiv suficient de bun pentru ca oamenii cu idei sa fie impulsionati sa-si prezinte posibilele afaceri.

Vom fi in Paltinis, in data de 4 septembrie 2010, la Casa Turistilor, incepand cu ora 11, unde va asteptam cu nerabdare si curiozitate. Vom pleca din Sibiu, de la Sala Transilvania, la ora 10. Programul il gasiti aici.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *