Bloggeri la schimb, going national

Am avut mari emotii la primul eveniment din seria “Bloggeri la schimb“. Era primul eveniment inter-comunitar, desfasurat simultan in doua orase, Cluj si Timisoara. Cum a fost pentru participanti, vedeti aici. Pentru mine e clar ca a fost o experienta unica, aceea de a avedea la munca oameni care n-au nicio treaba cu domeniile de activitate desfasurate de cei de la Siemens.

Si pentru ca ne-am distrat foarte tare, am invatat lucruri utile si de interes, ne-am gandit sa mergem mai departe, sa plecam din orasele noastre si sa incercam sa lucram din nou, cot la cot cu sibienii, mediesenii si brasovenii. De data asta, in fabrica toata lumea, pentru ca la Sibiu exista SIMEA si la Brasov exista PSE Brasov.

Abia asteptam. Va fi o provocare si pentru noi, pentru ca vom iesi din zona noastra de confort si nu vom mai fi acasa. Bine, pentru mine va fi cel mai bine, ca eu ma voi afla la Sibiu, adica acasa, dar pentru Alexandra (care ma va insoti la Sibiu) si pentru Razvan si Alina (care vor merge la Brasov) nu va fi deloc usor.

Fiti cu ochii pe noi pe 6 aprilie, si, desigur, pe bloggerii participanti la a doua editie de “Bloggeri la schimb”. Suntem convinsi ca va vom da multe informatii si, pe langa asta, motive de distractie.

Bloggeri la schimb este un eveniment Tvdece si Nebuloasa in colaborare cu Siemens Romania si sustinut de: Hotel LevoslavSupporter Pub and Grill , Autonom Rent-a-carHotel Ambient si Compania de Online.

PS: nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat daca n-am fi avut sprijinul lui Brylu, caruia ii multumim din tot sufletul pentru ajutor si implicare.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *