Suntem timisoreni sau nu mai suntem

Saptamana trecuta am avut o sama de onlineri care s-au deplasat cu mic cu mare la finala Cupei Romaniei Gold Corporation la rugby. Ma, n-am cuvinte sa va povestesc cat de tare m-am bucurat ca ai nostri s-au impus clar in fata echipei din Baia Mare, care au castigat campionatul national, totusi. Am cautat bucatele de semnal, pe la munte (ca nu prea gaseam 3G), sa pot sa urmaresc pe Twitter ce se mai intampla la meci.

No, sambata asta avem meci mare, iar, de data asta la baschet. BC Timisoara intalneste CSU Sibiu, in a 13-a etapa a campionatului national de baschet si vreau sa va reamintesc ca suntem pe primul loc (avem la activ o etapa intermediara, care nu s-a jucat din cauza ca echipa noastra s-a deplasat in Muntenegru, intr-un meci al Ligii Balcanice).

Cu alte cuvinte, echipa are nevoie de voi! Ca daca suntem violeti, apai sa fim cu totul. Asa ca va provoc sa faceti pasul decisiv si sa fim cat mai multi sambata, de la ora 18, la Sala Olimpia. Ca noi n-avem galerie, dar avem palme din care sa batem si voci cu care sa strigam. Ori fi si alea bune la ceva, sper.

Lasati comentarii, daca sunteti doritori sa ne strangem mai multi, sa putem sa ne organizam cu locurile in sala. Daca nu va plac comentariile, astept mail la adresa bine-cunoscuta care se afla la pagina de contact.

Ne vedem la meci?

PS: bannerul e facut pentru finala de la rugby, e un slogan gandit de comentatorul cunoscut aici ca fiind “suspeiarba” (multumesc, bre) si fotografiat de Alexandra.

PS2: nu va dati seama ce-i in sufletul meu cand joaca aceste doua echipe, asa ca pentru mine va fi tare greu meciul asta, dar sustin Timisoara pan’ la capat!


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *