Supernet™ 4.5G de la Vodafone – viteză și precauție în același produs (P)

Vodafone-1024x516 Sunt momente în care mă-ntreb cum ar fi arătat viața mea dacă n-aș fi avut internet. Sau dacă n-aș fi prins, din noroc pur, primele manifestări ale ceea ce înseamnă acum blogging-ul în România. Blogul ăsta face 10 ani în câteva luni, iar eu am o viață complet schimbată datorită lui.

De când mi-am luat primul smartphone, din 2010, sunt client Vodafone. Întotdeauna m-a bucurat asta, pentru că rare au fost momentele în care n-am avut semnal (și-am umblat prin toate cotloanele țării ăsteia), iar internetul mobil funcționează impecabil. Când bântui toată țara pe drumuri și mai trebuie să ai grijă de clienții de acasă, internet care funcționează impecabil e vital.

Iată că Vodafone trece mai departe și ne aduce Supernet 4.5G. O viteză care oferă clienților optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare. Supernet™ 4.5G este prima rețea mobilă care a demonstrat viteze în jurul valorii de 800Mbps utilizând un smartphone lansat comercial. Ce să zic, eu am prins vremurile în care conexiunea mobilă se făcea prin GPRS, stăteam și 10 minute până când soft-ul pe care lucram activa bifa verde care-mi spunea că îl pot folosi.

Toată treaba despre care spuneam mai sus s-a lansat marți, 24 octombrie, odată cu un joc pentru împătimiții de race-uri (pe vremuri eram și eu așa ceva, Need For Speed Underground vă zice ceva?): „Race Ready Vodafone”. Spotul TV, pe care îl las mai jos, îl arată pe Titi Aur la volan, pe Transfăgărășan, într-o întrecere cu niște gamer-i: Titi Aur în mașină, pe traseul din joc, gamer-ii pe telefoane cu 4.5G, încercând să-l întreacă.

Că tot am ajuns la Titi Aur și felul în care jocul combină conducerea defensivă cu sentimentul de joacă cu mașinile, mi se pare că orice român care stă la volan mai mult de două ore pe zi ar trebui să învețe despre defensive driving. Am făcut și eu acest curs în urmă cu vreo 6 ani și cred că ceea ce am învățat atunci mi-a salvat viața de câteva ori pe drumurile din România.

Jocul are variante de iOS și Android, descărcați-l și liber la joc (în pauzele de la muncă, maxim, nu când conduceți).

În rest, să ne bucurăm de internet la viteză mare (rapid și precaut, cu securitate îmbunătățită), dar să-l folosim cu înțelepciune.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *