Timisoara mea

Din pacate, sunt unele locuri in Timisoara care arata mai rau decat dupa un bombardament atomic. Culmea, aceste locuri nu sunt in afara orasului, ci in locuri unde exista multe firme, depozite si, mai ales, multi angajati. Care vin la munci cu masinile, ca nu prea ai cu ce sa ajungi pana in cartierul Plopi, in zona industriala. Mai exact, in Calea Mosnitei.

De o bucata de vreme, ma plimb si eu pe acest drum. De fiecare data imi e teama ca o sa rup o roata, o sa sparg ceva pe dedesubtul masinii sau, pur si simplu, o sa fac o banala pana care ma va forta sa ma dau jos din masina taman in balta care se intinde pe o suprafata de 100 de mtri patrati, plina de microbi, bacterii si alte lighioane nevazute.

S-au facut sesizari de catre toate firmele care presteaza activitati in zona. Nimic. Nici o reactie. Indiferenta totala. Macar o injuratura de la autoritati sa fi primit, dar nici pe aia n-au avut chef s-o dea inspre noi.

Problema e grava. Apa defuleaza din canalul care vine dinspre un cartier intreg si se infiltreaza prin deseurile de la Retim, compania de salubrizare, care are depozitul de deseuri la mai putin de 50 de metri de canal. Toata zona asta e o bomba ecologica si nimeni nu face nimic. Am trimis mailuri la primar, viceprimar, DSV, directia de urbanism, apa-canal etc. In continuare, fara raspuns.

Ce ziceti, ma ajutati sa promovez videoclipul asta?


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *