TOSHIBA Portégé Z930 – “What’s in a Name?”

LE: cu atatea zile de munca, am uitat sa va anunt cum il cheama pe asta micu. Mihai i-a ales numele, asa ca dau o bere/cafea/limonada cu prima ocazie. Deci, fara alte comentarii, vi-l prezint pe Shiva (nu, nu e femeie :) )

Dupa vreo trei luni de chinuiala cu Bozo (notebook-ul meu de la Toshiba, vechi de trei ani, folosit vreo 16 ore zilnic), a venit vremea ca un altul sa-i ia locul in viata mea. E si vina lui, ca daca n-ar fi crapat de trei ori pe saptamana, n-as fi simtit nevoia de schimbare. Dara asa-i cu barbatii, te lasa balta cand ti-e lumea mai draga si am trecut de mult de momentul in care aveam rabdare sa-si revina in simtiri.

Fiind fan Toshiba (since 2007), nu puteam sa-mi aleg alta marca pentru un viitor partener de munca. Sambata pe la pranz a sosit ultrabook-ul Portege de la Toshiba. Z930 pe numele lui de botez, o bijuterie argintie cu care m-am acomodat imediat. Adevarul e ca te inveti repede cu binele, binele in cazul acesta insemnand navigare mai rapida pe interneti, conectare la orice wireless intalnit in cale, raspuns rapid la comenzi. E si ultra portabil, ca are doar un kil si-un pic, iar bucuria mi-a fost si mai mare cand am vazut ca incape in geanta de laptop pe care o foloseam pentru Bozo si care-mi place la nebunie (e un Crumpler rosu care protejeaza aparatul foarte bine).

Toshiba Portege Z930

Toshiba Portege Z930

Toshiba Portege Z930

Nu va puteti imagina cat de bine e sa poti sa-ti faci din nou treaba fara teama ca tehnica se va razbuna pe tine. Aveam momente in care imi dadeau lacrimile de frustrare ca nu pot sa muncesc cum trebuie. Din cauza asta, ultimele luni m-au prins cu treaba pana noaptea tarziu. Trebuia sa fac pauze impuse si asa timpul alocat muncii se prelungea pana cand mi se facea somn si eram nevoita, vrand-nevrand, sa inchid pravalia. Dimineata o luam de la capat, cu 20 de minute pana se trezea Bozo din somn, alte 30 de minute pana se hotara daca vrea sau nu sa ramana conectat la wireless, minute prelungi de deschidere a vreunui document sau pagina de Chrome.

De sambata incoace ma tot gandesc la un nume, ca nu pot sa-i spun Z930 la nesfarsit. Asa ca am nevoie de ajutor la capitolul asta, ca nu-s in cea mai buna pasa cu inspiratia. E argintiu, subtirel, foarte usor, se misca foarte rapid si te poti indragosti de el la prima atingere (ceea ce mi s-a si intamplat, de altfel). Drept urmare, pana cand o sa vin cu un review despre functionalitatile lui Z930 (desigur, nu prea tehnic, stiti ca nu ma pricep), mi-as dori foarte tare sa-mi dati niste sugestii de nume.

Va scriu in fiecare zi de pe Ultrabook-ul meu TOSHIBA Portégé Z930. Ultra-slim. Ultra-cute. Ultra-love.


15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *