Idei geniale care nu-s geniale

Unele dintre cele mai bune articole ale acestui blog n-au vazut niciodata lumina tiparului virtual, din cauza ca le scriam intotdeauna cu cateva secunde inainte sa adorm. Le scriam in capul meu, desigur, iar dimineata constatam ca din ideile mele geniale s-a ales praful si ca nu-mi mai amintesc nimic. Seara, ideile par atat de evidente si imposibil de uitat incat imi spun “eh, pe asta n-aicum s-o uiti, e clara ca lumina zilei”. Desigur, evidentul devine neclar in lumina diminetii.

Totusi, unele idei care par geniale noaptea sunt atat de stupide ziua incat te gandesti de Dumnezo o fi fost in capul tau de o credeai geniala. Spre exemplu, azi noapte m-am trezit la un moment dat sa merg la baie, ca tot omul care ajunge acasa de la party si se prabuseste intre asternuturi. Bineinteles, visam ceva amuzant si, in drumul meu spre baie ma gandeam ca as putea sa ma conversez cu cititorii mei, cu voi, adica, despe ce fac oamenii din vis cand tu te trezesti (deci dispari din actiune) si trebuie sa mergi la baie? Isi continua viata? Se poarta ca si cand tu n-ai fi disparut dintre ei? Daca esti in mijlocul unei batalii si deodata dispari? (ca te trezesti, pur si simplu)

Da, asta gandeam eu la 6 dimineata, intrebari esentiale, de altfel, pentru un om cu toate mintile acasa. Despre party-ul cu TM99blog voi povesti maine, ca a fost legendar. La fel si cadoul primit la Secret Santa 😀


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *