Un brad pentru copii

Cand Ruxa m-a invitat sa fac parte din campania de strangere de fonduri pentru Salvati Copiii, ma gandeam deja ca o sa fac un brad mai neconventional. Aveam de gand sa cumpar un Juniperus pe care sa-l incarc cu multe-multe culori, exact asa ca o nebuloasa veritabila. Din pacate, sezonul lor de plantare a cam trecut si n-am mai gasit nici macar la sere.

Asa ca am schimbat planul, am luat un bradut artificial (sa fim si putin eco) si l-am impodobit in asa fel sa fie cat mai stralucitor. Si am facut-o cu mare mare drag, pentru ca il scot la licitatie, pentru copii. Incepand din acest moment si pana in data de 19 decembrie, puteti licita pentru el, iar banii vor merge direct in contul asociatiei Salvati Copiii Romania.

L-am si expus intr-un loc public, sa-l vada toata lumea: e in holul Cinema Timis, in cafeneaua Club 30. Licitatia incepe de la 100 de lei. Iaca mai jos bradutul.

Cei care nu doresc sa liciteze, pot face donatii in contul Salvati Copiii Romania RO15RNCB0071011434790005 (RON) deschis la BCR Sucursala Plevnei Bucuresti.

PS: va cer ajutorul, si anume sa raspanditi vorba printre prieteni, rude, neamuri, cunostinte, vecini, dusmani etc, poate mai strangem niste bani pentru copiii aceia. Ca au nevoie de fiecare leu, nu doar pentru acum, pentru sarbatori, ci pentru a trece prin copilaria lor atat de trista cu mai putine lipsuri.


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *