Vama la Timisoara

LE: castigatorul (stabilit cu random.org, ca eu n-am putut alege dintre comentariile voastre) este Cristi, care va trebui sa se sacrifice si sa vina la concert, facandu-i o bucurie prietenei lui. Va primi un e-mail de la mine, la care trebuie sa raspunda pana la ora 20 (adica azi, 19.12.). Ne vedem la concert!

In sfarsit sunt si eu in oras cand vine Tudor Chirila & co. Ca pana acum ne-am intersectat doar in alte parti si anul asta l-am vazut doar jucand in spectacole de teatru, nu si cantand. Ceea ce e putin ciudat, ca doar eu il stiu de cantaret, nu de actor.

Marti, pe 20 decembrie, incepand cu ora 19, Vama canta la Filarmonica. In sala mare, in fata unor sute de oameni, asa cum ii sade bine unei trupe mari, care creste constant, si ca stil muzical si ca numar de fani. Deci e bine.

Eu merg la concert si as lua si pe unul dintre voi, cei care ma cititi. Singura conditie e sa fiti in Timisoara pe data de 20 decembrie. Drept urmare, pun la bataie o invitatie dubla la concertul Vama pentru cel/cea care imi va spune de ce ar vrea sa mearga sa-i vada in concert, poate o amintire legata de muzica lor, poate doar pentru ca nu i-ati vazut niciodata pe scena.

Astept raspunsul pana luni dimineata la ora 10, apoi anunt castigatorul/castigatoarea. Spor la comentat :)


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *