Vecinii revine iarasi si din nou

Mama lor de idioti…mai am putin si pornesc razboi in bloc. Dupa ultimul episod cu vecinele minunate mi-am zis ca nu mai am treaba cu vecinii din bloc. Ti-ai gasit, n-ai cum, astia-s o adunatura de retarzi ceva de speriat.

De vreo cateva luni bune, vecinii mei de deasupra cred ca si-o trag in draci. Asta nu-i un lucru rau, ma bucur ca le merge bine (desi sper sa foloseasca ceva protectie, mai au 3 prichindei care misuna prin casa), dar ma gandesc serios sa le fac cadou un pat. Care nu scartaie. Si mai ales, care sa nu para ca se rupe in fiecare noapte, nu de alta, dar nu mai lipseste mult pana o sa-mi pice lustra in cap sau pana cand o sa se crape tavanul de tot.

Mno, dar aseara, vecinu’ viril s-o apucat el de batut cuie. Ce aseara, azi noapte, ca era 12:46 cand m-am uitat la ceas. Am stat cuminte si rabdatoare, ma gandeam ca i-o fi cazut omului vreun tablou in cap de la trepidatii si tre sa-l monteze la loc, da omul doua ciocane in cui si termina. Nu. A dat vreo 20 de minute, in continuu. In perete si in creierasul meu mic. Evident ca mi-am luat ceva pe mine si m-am dus sa bat si eu, in usa dansului. A venit la usa mirat, cum ca cine-l deranjeaza la ora asta. Eu, cu nervii pe moturi, am reusit sa fiu destul de calma si i-am explicat ca, orice motiv ar avea, nu se poate sa bata cuie in pereti la ora aia. Raspunsul m-a lasat fara replica: “Pai eu credeam ca toata lumea doarme si nu deranjez pe nimeni daca imi montez un dulap in bucatarie”. N-am stiut ce sa-i raspund si m-a apucat un ras isteric. I-am zis noapte buna si m-am dus la mine acasa, incercand sa adorm desi bocaniturile se auzeau in continuare. La un moment dat, un ” te bag in p… ma-tii” racnit din suflet, l-a potolit. Cateodata e bine sa ai pereti din nisip, te faci inteles rapid :))


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *