Vreau ceas!

Nu mai port ceas de multi ani. Asta pentru ca, de cand mi-am stricat vechiul meu Casio, n-am mai gasit nici un ceas care sa fie pe gustul meu. Sau care sa mi se potriveasca la fel de bine. Poate ca-s io prea pretentioasa, dar ceasul ala a fost minunea minuniloe in materie de ceasuri. Era din nush ce otel inoxidabil si m-a tinut vreo 12 ani, pana cand l-am scapat din mana si apoi l-am si calcat, sa stiu o treaba.

Ieri ma uit la Crivat pe blog si vad ca vrea sa fie domn si sa castige un ceas. Si brusc m-a apucat si pe mine domnia, si m-am hotarat ca vreau si eu sa fiu o doamna. Nu ca n-as fi deja, dar tre sa ma desavarsesc. Cu un ceas, asa m-am gandit.

Asa ca am citit regulamentul concursului aici si apoi am scris pe peretele viitorului ziar (dn cate am inteles) cam ce stiri as vrea io sa citesc in ziarul acela. Evident, am spus ca vreau mai multe stiri din sport si nu din fotbal. De fapt, ca sa castig ceasul ala, am nevoie de cat mai multe like-uri de la voi, pentru ce am scris acolo. Si nu o faceti pe degeaba, ca toti cei care dau like-uri intra in cursa pentru castigarea altui ceas.

Deci vreau si io un ceas Tissot. Ma ajutati?


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *