“Ziua de maine” incepe azi

Am ajuns aseara la Alba Iulia, la festivalul de folk. Am avut si comitet de primire, o doamna de la Consiliul Judetean care ne-a asteptat cu “kitul de festival”. Care kit contine inclusiv o harta cu toate locurile in care se intampla chestii in timpul festivalului. Foarte dragut, as zice:

Am aflat ca marti la ora 10 s-au pus in vanzare biletele si tot marti, la ora 12 si un pic, se vandusera toate. Si ca oamenii si-au cumparat si bilete la spectacole la care se poate sta in picioare.

Pompilia (de la Consiliul Judetean) mi-a spus aseara, la un moment dat, ca ar vrea sa ne simtim bine si “ca acasa”. Ceea ce nu e foarte greu, ca oamenii astia sunt deschisi si sinceri.

Am aflat ca Marius Batu e aici si abia astept sa il cunosc. Acum niste luni bune vorbisem cu el la telefon, pentru ca urma sa organizez un sepctacol si o licitatie pentru o fetita bolnava de leucemie. Din fericire, nu a mai fost nevoie, fetita reusise sa stranga toti banii si acum e bine, sanatoasa, vesela si fericita. Dar deschiderea lui Batu, entuziasmul de care a dat dovada (doar vorbind la telefon), ma face sa vreau sa ii strang mana si sa-i multumesc pentru intentiile dintre cele mai bune pe care le-a avut.

Cu alte cuvinte, sa inceapa festivalul!

Organizator: Consiliul Județean Alba. Parteneri Muzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia,Casa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.

*poza aifonista, productie Vlad Dulea.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *