Zoia Alecu la Timisoara

Update: Ovi Sirb si Carli sunt cei doi castigatori, pentru ca sunt singurii participanti. Eu sper ca Zoia sa cante, totusi, cu sala plina…

Ca-mi place Zoia, ati mai citit, aici pe blog. Eu am intalnit-o “in carne si oase” la Folk Alba, unde am stat cu ea de vorba pret de cateva fraze. Era racita, foarte racita, si foarte ingrijorata de prestatia ei pe scena. Spunea ca vrea sa dea totul, ca e sala plina si oamenii n-au venit sa o vada pe ea plangandu-se. Deh, artist adevarat. In ciuda febrei pe care o avea, era in culmea veseliei. Radea, povestea, era nerabdatoare sa-si ia chitara si sa mearga in fata publicului.

Ii spusesem ca eu am crescut cu muzica ei si a altora din generatia aceea. S-a uitat la mine, a zambit si mi-a spus: “ai crescut frumos.” Da, asta stiam si eu, dar m-am bucurat cand i-am vazut licarul din ochi, acel licar pe care nu il mai intalnesti la artistii de azi (nu la foarte multi, in orice caz), de bucurie ca munca ii e apreciata.

I-am privit, atunci, la festivalul de folk de la Alba Iulia, concertul cu foarte mare incantare. In liniste, murmurand doar versurile unor piese pe care le stiam. Iar cand s-a terminat, am mai vrut.

Dupa ani si ani, Zoia Alecu vine din nou la Timisoara. Dupa foarte multi ani, gratie Artitude, pe care ii felicit ca au avut curaj sa aduca unul din marii artisti ai tarii noastre, dar nu unul comercial. Concertul va fi in Porky’s, pe 7 aprilie, incepand cu ora 19, iar eu abia astept sa o vad pe Zoia cantand in fata unei sali (sper eu) pline.

Pentru ca mi-am exprimat entuziasmul (poate prea mare) pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii imi dau ocazia sa fericesc doi cititori de ai mei cu cate o invitatie dubla la concert. Pentru asta, ar trebui sa-mi spuneti in comentarii de ce ati vrea sa vedeti concertui Zoiei, chiar daca sunteti sau nu fani.

Concursul se termina vineri, pe 30 martie, la ora 12, iar comentariile castigatoare vor fi alese de reprezentantii Artitude, stiti ca eu nu-s in stare sa aleg dintre comentariile voastre :)


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *