Ajutorul vine de la oameni

In viata asta mi-a fost dat de multe ori sa ajung in situatii limita, in care am avut nevoie de ajutor, chiar daca am fost mult prea mandra sa accept asta. Fie ca a fost nevoie de ajutorul prietenilor sau colaboratorilor, daca am vorbit atunci cand a trebuit, mainile s-au intins.

Cand am acceptat sa lucrez cu BC Timisoara, nu m-am gandit ca atatia oameni o sa-mi intinda o mana de ajutor. Adevarul e ca nici nu stiam foarte bine ce o sa am de facut, avand in vedere ca nici altii nu stiau sa ceara de la mine exact ceea ce isi doresc. M-am adaptat pe parcurs, am intrebat pe unul si pe altul, am inceput sa cunosc oamenii din jurul echipei si am inceput sa construiesc.

Un ajutor important a venit de la un om pe care l-am cunoscut la fata abia saptamana trecuta, dar cu care am petrecut ore la telefon, eu ascultand cuminte si el oferindu-mi sfaturi. Il cheama Claudiu Hila si e presedintele asociatiei CSU Fans, adica suporterii echipei de baschet CSU Sibiu. Nu numai ca mi-a oferit niste sfaturi, dar m-a pus in legatura cu oamenii de baschet care ar putea sa ma ajute si, pe langa toate astea, mi-a oferit (mie si suporterilor timisoreni) un suport tehnic pentru a putea transmite live meciurile BC Timisoara. Toate astea fara sa ma fi vazut vreodata in viata lui, doar din pasiune pentru baschet si pentru cei care sustin sportul asta.

Porsche Timisoara mi-a venit in ajutor, oferindu-mi pentru fiecare deplasare o masina pe care o au libera. Ca e Skoda Fabia sau Skoda Octavia 4 x 4 (cu care chiar voi pleca putin mai tarziu spre Bucuresti), intotdeauna e pregatita si ma asteapta, pentru ca eu sa pot face ceea ce am promis suporterilor, si anume sa transmit meciurile echipei lor favorite, mai ales cele din deplasare. Toate astea fara sa ceara nimic in schimb, doar imi dau cheile si pa, la revedere, drum bun.

Arhi s-a oferit sa imi gazduiasca posturile cu si despre baschet pe pagina lui, Arhisport, asa, pur si simplu, pentru ca a simtit ca am nevoie de un loc in care sa mai scriu despre meciuri si sa nu-mi asfixiez blogul cu pasiunea mea nou descoperita. Mi-a facut user, parola si…timp sa fie, ca loc este.

Sa nu mai spun de suportul vostru, al celor care ati venit la meciuri sa sustineti o echipa despre care nu stiati (aproape) nimic, dar ati facut-o pentru ca ati simtit ca ajutorul vostru se va simti. Si vreau sa va multumesc pentru sustinere, pentru increderea pe care mi-ati dat-o si de care sper sa ma bucur in continuare. Pentru ca simt ca nu ma mai sunt doar eu in echipa care incearca sa atraga atentia si asupra altui sport in afara de fotbal. Deja suntem multi.

*Trandafirul din imagine se numeste Black Baccara si vi-l intind cu drag. Multumesc.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *