De azi

Is o ametita. La propriu, de cateva zile ma simt slabita, ametesc (chiar si la niste viraje mai stranse mi se cam plimba imaginea) si, in plus, parca m-am saturat si sa fumez. Poate ca am exagerat cu iesitul in fiecare seara, corpul meu imi spune ca nu mai are nici el 20 de ani…

In fine. Azi am plecat din nou in delegatie, jobul meu actual presupune NUMAI deplasari. M-am trezit, mi-am terminat bagajul, mi-am facut cafeaua s-o iau dupa mine si am scapat paharul cand am iesit din casa. M-am intors, am facut alta cafea, toate bune si frumoase, plec, dau drumul la radio si incep sa cant. Si conduc, si conduc si la un moment dat imi dau seama ca eu sunt pe la Bastion, incadrata pe banda dreapta, intrebandu-ma ce dracu’ caut acolo (inconstientul meu ma ducea la Taverna, stie drumul pe de rost), in conditiile in care eu ar fi trebuit sa ma aflu in directia Buzias.

Ma intorc, dumnezei, aglomeratie, cretinilor etc. Ajung la un semafor pe care era cat p-aci sa-l ratez (era rosu), ca eu cantam cu Santana si n-aveam treaba cu drumul sau indicatoarele. La o vreme (dupa ce trecusem de Hateg), imi dau seama ca sunt pe rosu cu benzina. Opresc la un Lukoil, ma bag in parcare (!!!), intru in benzinarie, imi iau un suc, un pachet de tigari, ma intorc la masina, pornesc si plec. Fara sa alimentez. Merg cativa kilometri si observ beculetul rosu de la indicatorul de benzina. Dumnezei, altari, vaca proasta etc. Evident ca mi-o tremurat fundul pana am ajuns in Petrosani, pentru ca intre Hateg si Petrosani nu exista decat o benzinarie. Care e a unor pocaiti si care ba e deschisa, ba nu e deschisa. Azi nu era deschisa.

Acum sunt la Tg Jiu. Aici raman pana sambata. O sa va mai scriu 😉


17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *